Sayfa 150/1003 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Citi'nin seçim sonrası için faiz ve kur senaryoları

Citi ekonomistleri Türkiye'de seçim sonrasına ilişkin faiz ve kurdaki durumu analiz ettikleri raporlarında politika faizinin yüzde 40 ve hatta üstü seviyelere çıkmasının daha ihtiyatlı bir adım olabileceğini değerlendirdi. Raporda düzenlemelerin gevşetilmesi ve risk priminde görülen toparlanmanın etkisiyle 1 yılda Türk lirasının yüzde 12 değerlenebileceği ifade edildi.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Citi'nin seçim sonrası için faiz ve kur senaryoları

Citi ekonomistleri Türkiye'de seçim sonrasına ilişkin faiz ve kurdaki durumu analiz ettikleri raporlarında politika faizinin yüzde 40 ve hatta üstü seviyelere çıkmasının daha ihtiyatlı bir adım olabileceğini değerlendirdi. Raporda düzenlemelerin gevşetilmesi ve risk priminde görülen toparlanmanın etkisiyle 1 yılda Türk lirasının yüzde 12 değerlenebileceği ifade edildi.
    Türk lirası en yüksek kaçı gördükten sonra ardından ne seviyede değerleneceğini de belirtseydi keşke
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Doğru değildir herhalde.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Türk lirası en yüksek kaçı gördükten sonra ardından ne seviyede değerleneceğini de belirtseydi keşke
    bu analizi yapan kişi muhalefetin merkez bankası başkanı adaylarındanmış bu ara yapılan her yoruma şüphe ile bakmak lazım herkes ben gelirsem cennet olacak diyor

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    40 lira soğan hayaldi gerçek oldu yaparsa... yapar.

6. • Dolar: 4,58 TL
    • Benzin: 6,24 TL
    • Çeyrek Altın: 304 TL

11 Nisan 2023
    • Dolar: 19,29 TL
    • Benzin: 22,79 TL
    • Çeyrek Altın: 2.130 TL

Dolar 4 kat, Benzin 3 kat, Altın 7 kat artmış.

Neden?

ABD nin politikacıları pandemide halkımıza PARA BASARAK (çalışmaya bile ihtiyaç duymayacak miktar ve vadede) yardım yapalım, enflasyon azarsa azsın, sosyal demokrasi bunu gerektiriyor (bu arada biz de gelecek seçimlerde tekrar kazanırız) mottosuyla 1 trilyondan 8 trilyona tarihi bir para arzına neden olunca ALTIN bu kadar arttı.

Bu yorumu şimdi değil de o zaman yapabilseydik, biz de altına yatırıp çok kazanırdık.

Şİmdi ise KK ve 6 lı masa iktidar olup da benzer bir şey yaparlarsa TL rezerv para olmadığına ve altına pek etkisi olmayacağına göre gelecek belediye seçimleri için yaratılacak para arzı sonucu hangi enstrüman öne çıkar?

Dolar, gayrimenkul, BİST ?
    Tabii bir de 2024 yapılacak ABD seçimlerini ve para arzını takip etmek lazım...
    Gerçi orada başkanlar bir gece bu adam laf dinlemiyor diye MB başkanını görevden aldım diyemiyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doğru değildir herhalde.
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    40 lira soğan hayaldi gerçek oldu yaparsa... yapar.
    Yetiş sayko üstadım.

Sayfa 150/1003 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •