Originally Posted by
e.yegen
gesan iyi kazandırdı tüm portföy 8 ay bekleyen i ihya etti nasipde ne varsa bizde ucundan yakaladık yeo ilk çeyrekte 1.5 milyar tl lik iş almış yıllıkta piyasa degeri kadar iş almış olacak bir büyügüm piyasa degeri yıllık cirosunun 7 katına kadar değerlenir demişti fiyatı. burası kelepir fiyatta yani..
potansiyeli olan kagıtta beklenir tek handikapı 14 milyon lot satışta patron tarafından yoksa burası 3 hanelerde idi gesanla aynı idi. demekki işlere yetişemiyorlar şirkete para lazımki yeni yatırım ve işler için, gesan patron erken davrandı sattı burdaki lot 6 misli bence kurumsala satarlar.. ytd.
katılıyorum bencede kurumsala satacaklarıdır..nasıl kı sız ben malımızı ucuza vermek ıstemezsek emınım onlarda malını ucuza vermeyeceklerdır keşke verseler orası ayrı
..lot sayısının bıraz fazla olması pek hoş durmuyor,bu kadar malı satarsa halkı açıklık oranı da artacaktır..şuan elımde pek yeo var dıyemem ama kademelı elımden geldığınce almağa çalışacağım..şuan ilk üç ayda 2 mılyar cıvarı cıroya ulaştılar,yıllkta şuankı pıyasa değerını çok rahat yakalar bu şirket..pıyasanın çalkantılı olduğu donemde kademelı alınacak nadır şirketlerden..kendı adıma fırsat kollayacağım..en az 12-18 ay tutmak şartı ile ..hayırlısı herkes için..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri