Sayfa 889/1011 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Türkiye'de bulunan herhangi bir Kore ya da Japon şirketine gidin, oradaki yöneticinin o ülkeye ait bir araç kullandığını göreceksiniz. Ya da Japonya'ya gidin orada da çeşit çeşit dünyanın hiç bir yerinde görmediğiniz Toyota modellerini göreceksiniz.

Kendine ait bir markanın/markaların olması gayet güzel. Evet büyük bir dönüşüm geçiren, yüzyıllardır sahip oldukları güçle çok önde firmalar var. Dönüşüm sürecinde yeni bir markayı konumlandırmak mantıklı bir hareket. Togg kadar Habaş'ı da neden konuşmuyoruz bilmiyorum mesela. Hepsi bizim değerimiz. 1>0'dan arkadaşlar. Bir yerlerden başlayacağız.

Otomotivde tedarik sanayiimiz (0 ppm ile Porsche, Ferrari vs mal üreten firmalarımız var) gayet gelişmiş. Burada 1 birime ihraç edebildiğimiz ürün, 2 birime bize tamamlanmış ürün olarak geliyor.

Avrupa'nın işçisi modundan çıkmamız gerekiyor. Hammaddeyi verdikleri, pis işlerini yaptırdıkları işletmeler olmaktan kurtulmalıyız.

Bu yorum herhangi bir siyasi mesaj içermemektedir.

2. hilal ablamıza bak vay be...

hani bizdik lan marjinal...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Togg işi Survivor da yemek yiyorlar mı yemiyolar mı muammasına döndü, muhalifi farklı kafa, destekçisi farklı.

Ben de diyorum gezilen fabrika Renault fabrikasıymış. Fabrika da yokmuş ortada. Araçlar gizli gizli gemilerle geliyormuş. Attım yalanı

Bu işi Allah'tan başka bilen yok galiba [emoji23]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    drone mevzuunda da benzer bi süreç yaşamıştık, high tech üretim olduğu için badem bıyıklılara asla yakıştırılamadı.. önce alayla başladı -ulan sen kim, iha kim, yapamazsınız, haddinizi bilin
    -bunlar ucuz drone, montaj sanayi, hikaye anlatmayın bize
    -yapılmış olabilir ama gerçek bir savaşta işe yaramaz bunlar
    -savaşta işe yarıyor olabilir ama aynı imkanlar falancaya verilseydi o daha iyi yapardı
    -bunları yapanlar zaten bayraktar değil, yöneticiler değil, bizim mühendislerimiz yaptı
    -devlet bunu taaa göktürkler zamanından beri planlıyor zaten 1960'lardan beri devam eden doğal bir sürecin sonucu bu

kronoloji aşağı yukarı böyle gelişti diye hatırlıyorum.. şimdi tebrik edenler bile var, hele ukrayna savaş meydanında kendini ispat edince

4. vadeli endeks %0,10 açılış pozitif ile 5762,50 puandan güne başladı benim 15 dakikalık baktığım grafikte uçurumun kenarı gibi irtifa kaybetmiş durumda.

Bir ekleme yapayım şayet 30 dakikalık peryotta düşündüğüm yere gelirse düşüşün onayı olur.

5. Çin de 400 den fazla firma elektrikli araç peşinde geziyor. Biz 1 firma kurduk yok kamu finans ediyor yok özel . Kimse kim bunun kesinlikle devam etmesi lazım.

Dünya devi markalar bile bazen binlerce aracı geri çağırıyor. Bu araç zarar da edecek yolda da kalacak servis sıkıntısı da belki yaşayacak hatalı üretim de yapacak.

Bunlar olacak diye embesil gibi evde oturalım o zaman. Bir sürü genç var gidip üstünde çalışıp geliştirecek.

Bu proje bu zaman diliminde yapılabileceği şekilde yapıldı.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Garibanın kacak evini polis korumasında yıkarlar. Kalantorun kacak cafesini polise koruttururlar.
    https://twitter.com/dokuz8haber/stat...PJMEvrRTg&s=19
    Su ve pis su altyapısını kessinler derim.

7. Yaaa. İşte problem orada neden Habaş i konuşmuyoruz mesela da Togg konuşuluyor. Neden Tayyip hiç ondan bhsetmiyor, ayda bir kurdele kesmiyor. Habaş tam görmek istediğimiz hareket yaptı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Su ve pis su altyapısını kessinler derim.
    bu cafelerin sahipleri kim acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 889/1011 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •