Sayfa 159/180 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

1. Bayrak formasyonunun çalıştığını nasıl anlarız?

Pozisyona girme sinyali, bayrak oluşumunun üst noktası kırıldığı anda gelir.
    Bu düzeyde hacimlerde gözle görünür oranda artış meydana gelir.
    Eğer hacimde beklenen artış olmaz ise, oluşum muhtemelen geçerliliğini yitirecektir. Hedef fiyat seviyesi genel olarak, bayrak direğinin başlangıç noktası ile bayrağın oluştuğu kısım arasındaki fakın, bayrak oluşumu tamamlanıp yukarı harekete başlandığı noktaya eklenmesiyle bulunmaktadır.

2. Bu zamana kadar çıkardığımız dersler ;

1 - Portföye hisseleri dahil etmeden önce mutlaka endeks grafiğinide göz önünde bulundur.

2- Seçtiğin hisselerin grafiği ne kadar güzel olursa olsun eğer endeks düşerse hisselerin çok daha fazla düşer.

3- Orta vadeli hisse seçtiysen , gün sonu kapanışlara bakılması yeterli, gün içi volatileden etkilenmek seni yanıltır .

4- Stop çizgin hisseyi almadan önce belli olsun ve gün sonu kapanışlarda altında kalırsa stop olmaya korkma .

Bu işin tek öğrenme yolu defalarca yanılmak, para kaybetmek, psikolojik savaşlardan yere düştükten sonra tekrar ayağa kalkabilmek
    daha fazla hata yapalım ki doğruya ulaşma sürecimiz hızlansın borsada analiz edip paylaşırken çalışacak mı yoksa çalışmayacak mı diye düşünmüyorum çünkü doğru kullanana forum mecrası çok güzel bir öğretmen anında uyarı geliyor.

3. 4.450-3958 ytd.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Bayrak formasyonunun çalıştığını nasıl anlarız?

Pozisyona girme sinyali, bayrak oluşumunun üst noktası kırıldığı anda gelir.
    Bu düzeyde hacimlerde gözle görünür oranda artış meydana gelir.
    Eğer hacimde beklenen artış olmaz ise, oluşum muhtemelen geçerliliğini yitirecektir. Hedef fiyat seviyesi genel olarak, bayrak direğinin başlangıç noktası ile bayrağın oluştuğu kısım arasındaki fakın, bayrak oluşumu tamamlanıp yukarı harekete başlandığı noktaya eklenmesiyle bulunmaktadır.
    emeğinize sağlık sn rosense
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    emeğinize sağlık sn rosense
    Ben teşekkür ederim
    aslında ben VİOB sayfasındada paylaşıyorum Grafikleri ama çok fazla seri şekilde topikler ilerlediğinden arada kaynayıp gidiyor..

DAYTRADE yapabilenler için kısa vadeli bakış açısıdır dikkate alınmalı ....

6. EREGLİ için çok düşmesi sebebiyle ilgim var bakalım çıkış noktasını yakalayabilir miyiz ?

7. grafikte de görüldüğü üzere "alçalan takoz formasyonu" oluştu, yukarı dönüşte çok sert gider kimseye mal vermeden gider ona göre pozisyon alınsa mı?

Herkesin bayramını kutlarım

Sayfa 159/180 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •