Sayfa 549/1009 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Kele bi haller oldu son zamanlarda, topal, hasta ve yorgun taklidi yapıyor, sanırsam Botoksluyla pazarlık yaptılar, al Kelin kellesini sus dediler...

Kel çıktığı TV programında üstü örtülü tehdit etmişti, bizden öncekilerin evinden para sayma makinası çıktı diye, zaten ona o an ayar olmuşlardı.

Ağar'ın oğlunu da seçilemeyecek yerden listeye koymuşlar sanırım.

Peygamber hayatta olsaydı bunların çoğu elsiz çolak dolanıyorlardı.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Hırsızlık, rüşvet, irtikap, ihtilas için hukuki düzenleme yapmaya ve geriye yürütmeye gerek yok sanırsam, yeter de artar onlar.

Telefon görüşmesi servis edilen, ağzını kapattıkları abimiz tam kapanmadan önce ne diye böğürüyordu, yaptım yaptım ama beraber yaptı...tam o anda ağzını kapadılar uzanıp..

Efsaneyi de hatırlayalım, peçete kağıdı üstüne yazılıp altı imzalanan, 'Saatin parasını elden aldım. İmza'

Yaşandı bunlar abiler...bu ülkede daha niceleri yaşandı..
    Ben o markanin saatlerini iki gündür inceliyorum öylesine alıcı değilim olamam da şöyle söyleyeyim de herkes anlasın 2. El saatleri ortalama ,1.5 milyon TL 6 ,5 milyona kadar gördüm dolarla bile versen 300 000 dolar vereceksin elden verilecek bir rakam mi siz düşünün TL ile versen zaten valiz getirmen lazım .2. el saatlerinden bahsettigimi belirteyim , zaten o zaman 12 yıl önce 750 000 TL idi o saat .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

418 dillendirene sonuna kadar destek vermek lazım....Yoksa Ülke diye elimizde Bangladeş mi belki daha kötüsü birşey kalacak...

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben o markanin saatlerini iki gündür inceliyorum öylesine alıcı değilim olamam da şöyle söyleyeyim de herkes anlasın 2. El saatleri ortalama ,1.5 milyon TL 6 ,5 milyona kadar gördüm dolarla bile versen 300 000 dolar vereceksin elden verilecek bir rakam mi siz düşünün TL ile versen zaten valiz getirmen lazım .2. el saatlerinden bahsettigimi belirteyim , zaten o zaman 12 yıl önce 750 000 TL idi o saat .
    Vatandaşın yüksek para söz konusu olunca, idrak mekanizması error veriyor.

Bak adama 300 bin dolarlık saat hediye etmişler, rüşvet diyorum.

Adam hayatı boyunca çalışmış, emekli ikramiyesi babadan kalan eski evi falanı filanı satmış, 50 bin dolar, üstüne de 50 bin dolar ev kredisine girmiş 20 sene ödeyecek, yani 100 bin doların ne olduğunu biliyor, 300 bin dolara saat deyince, yaw bırak 300 bin dolara saat mi olur yalan o diyor

Bak diyorum, şuranın günlük harcaması bu kadar, çünkü bütçesi belli, kayıtlı, her yerde yazıyor, böl 365 e, rakam ortada...

Rakam o kadar yüksek ki, yaw o kadar para günlük olur mu yaw, kuyruklu yalan olduğu ordan belli o kadar para günde harcanır mı diyor....yok yani, tıkalı idrak yolları...

Sokak kürtajlarını izliyorum, orada ekrana sığan herkese bakıyorum, bakıyorum, yani ekonomide gerçekten ne olduğunu, 'bunnarın' ne yaptığını, enflasyonu nasıl fışkırttıklarını acaba kaç kişi anlar anlatsan diyorum, valla ya 1 kişidir, ya 2 kişi. Mesele halka hitap edebilmekte. TV ler ele geçirilmiş durumda zaten Kuzey Kore Devlet kanalı mübarek.

Hayat pahalılığı ve hırsızlık abiler, vatandaşın anlayabileceği tek şey bu. Buna yoğunlaşılmalı, yok Hilal Kaplan yok TOGG, hepsi gündemden uzaklaştırmaca, kafa karıştırmaca..

Ya vatandaşın ne dediğinin önemi yok.Bu işlerle uğraşan çok ama çok zeki akıllı insanlar onların ne yapmaları gerektiğini onlara onlar bile farketmeden öğretirler.Önemli olan asıl karar ne.Reis gelirken dehşetli bir refah partisi düşmanlığı vardı irtica bildiğin pkk korkusu gibi bir şeydi.Nasıl oldu da o algı kırılarak akp geldi.Demek ki algılarla oynanabiliyor.Reis gelirken her şey onun lehine oluyordu.İktidarı muhalefeti ona çalışıyordu.Son zamanlarda dikkat edin her şey ama her şey reisin aleyhine çalışıyor.)))))) O yüzden o iş bitti.Bizimki kadar önemli bir memlekette iktidara gelecek olana sokak ropartajında bilmem neresinin kılıyız ,onu ıstırırım ya da anamın üstünde görsem anam suçludur diyen zavallılar mı karar veriyor sanıyorsunuz.Reis ve akp nin miadı doldu,dolmasa bahçeli daha üç gün vakit varken mv listesini verirmiydi ,meclis çoğunluğunu muhalefete hediye edermiydi.

6. Bugün internette biri demiş dolar nakit çekime 2000 TL komisyon kestiler diye, Allah Allah dedim, baktım böyle bir uygulama göremedim, ama ulan acaba diye huylanmadım da değil hani...Ahmetbeyefendi hesabı sanırım.

Olur mu acep, burdan çek öteden bozduru engellemek için...lan düzeltin o zaman makası...

Bakın babala tv de gençler iki saat içinde inceyi nasıl hallediverdiler.Hilal kaplanı nasıl kritik bir zamanda pasifize ediverdiler.İnce cengiz holding ilişkisi hakkında üç beş haber daha çıksın seçime kadar baya baya incenin adını unuturuz.Bir ara ümit özdağ parlamıştı bakın ortalıktan siliniverdi.Bence ince cem uzan işlevi göremiyecek.Görse bile ikinci turda reis kesinlikle kazanamaz,bu seçimde sandıklar çok ama çok iyi korunacak ben bundan eminim.Oğan sırf sandık güvenliği turu attı,o tur boşa atılmadı.Oğanın iddiası ne ki sandık güvenliğini düşünsün di mi.

8. İbrahim Kalın Kızılayın çadır satışının yanlış olduğunu kabul etmiş nihayet...

Yaw pireye kızıp yorgan yak diyen yok...

Kızılay bizim...devletin...başka neyimiz var kara günde..Hilal-i Ahmer yaw...

Pireyi yakalayınca, iki tırnağının arasında ezersin, çıt diye bi ses gelir, moleküllerine ayrılır, yap bunu işte.

Yorganı ilaçlayın diyoruz, pireler sarmış her yeri bütün kanı emiyorlar diyoruz.

Sayfa 549/1009 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •