Sayfa 551/1009 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu et fiyatları inanılmaz ipin ucunu kaçırdılar 400 den aşağı sucuk yok bugünlük yarın ne olur belli değil tavukda yavaş yavaş tırmanıyor , et ortalama 300 üzeri oldu iyice şaşırdılar , damat koşşş nebatiye yardım et Nebati yapamadı gözlerine baktım olmadı , uyudum uyandım olmadı .
    Mehmet Şimşek ten yardım dileniyorlar su aczin boyutuna bakın , bunu yaparken de ama gösterge faizini düşük tut amca dayı yiyen borçları yuzduruuyoruk demişlerdir.O da teşekkürler isim başımdan aşkın şimdi müsait değilim , hayırlı işler size demiş.
    Ama et fiyatlarını Reyis ten saklıyorlar anladığım o, yoksa Reyis , " eyyy et fiyatları sen kimsin yaaaa " dese korkudan et fiyatları 1 günde titrer ve düşer .Yerle yeksan olur .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu et fiyatları inanılmaz ipin ucunu kaçırdılar 400 den aşağı sucuk yok bugünlük yarın ne olur belli değil tavukda yavaş yavaş tırmanıyor , et ortalama 300 üzeri oldu iyice şaşırdılar , damat koşşş nebatiye yardım et Nebati yapamadı gözlerine baktım olmadı , uyudum uyandım olmadı .
    Mehmet Şimşek ten yardım dileniyorlar su aczin boyutuna bakın , bunu yaparken de ama gösterge faizini düşük tut amca dayı yiyen borçları yuzduruuyoruk demişlerdir.O da teşekkürler isim başımdan aşkın şimdi müsait değilim , hayırlı işler size demiş.
    Et Haziran 26 ya %200 olur, artış oranı yıllık...bu gidişle..

Geçen Temmuz 2022 de %42, Ocak'ta %30 artı hadi benden de 5 olsun %35 oldu, kümülatif %91.7 eder zam. Şu an bu aya göre ete 1 yılda %140 zam gelmiş, maaş zammıysa hadi %91 olsun.

Et alım gücünün korunması için, Temmuz 2023 zammı kaç olmalı..(%200 e ulaşmak için)

Olur mu...Kasa boş, tıne...

Enflasyon fışkırdığında, zammı sonradan alıyorsun, baştan içeriye giriyorsun, sonra tamamlıyor tamamlarsa, bu hep aynı terane birike birike, küçük küçük hilelerle, sonra ulan 2 yıllık bi bakayım nolmuş diyorsun, açlık endeksi, gıda enflasyonu v.s. Duman etmişler maaşı kuşa çevirmişler..

Vatandaşı enflasyona ezdirmedik...yersen..

3. MUHARREM İNCE BABALA TV DE KENDİNİ BİTİRDİ !

4. adamlar haklı..
    ezme ötesi olduğundan, ezme diyemeyiz..

pazartesi bir daha bakın karkas 230-250...
    uyap sms zam oranı 100% 1.5 tl den 3 tl ye...

adli anons jetonu 3 tl..
    Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    MUHARREM İNCE BABALA TV DE KENDİNİ BİTİRDİ !
    Muharrem ince, müteahhitler

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...5v9Vv0HbA&s=19

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, eşinin hükümete yakın beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de çalıştığını itiraf etti.

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...HUCYCqgWA&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Muharrem ince, müteahhitler

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...5v9Vv0HbA&s=19

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal Sayan, eşinin hükümete yakın beşli müteahhit olarak bilinen Kolin’de çalıştığını itiraf etti.

https://twitter.com/ankara_kusu/stat...HUCYCqgWA&s=19
    Şaşırdık mi hayır , zaten siyah camlı minipüse nasıl pinecek Truva Muharrem , herkes canı çıkmış memleketin biraz daha yağıni sıkıp alayım derdinde .Truva Muharremi , Babala da babalara getirmişler ön tanıtımı var .

4. Murat dizisinde Cihan Ünal a gelen sadrazam "hem Macarlar hem Sırplar birbirleriyle savaşmak için yardım isterler devletlum "dediğinde 4. Murat "her ikisine de yardım edile , yardım almaya alisanlar buyruk almaya da alisirlar " demişti .

Şimdi bunu cevireyim , minipüse pinmeye alışanlar , ihale vermeye de alışırlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Olur mu...Kasa boş, tıne...

Vatandaşı enflasyona ezdirmedik...yersen..
    Üstadım , tıne kelimesini beğendim 10 numara

Şimdi şafak sezer kutsal damacana 1 filminde azalan kutsal suya normal su karistirip bol miktarda yeni kutsal su uretmisti .

Şimdi sayın Merkez Bankamiz azalan kaynaklara sıfır ekleyerek hemencecik ekranı paraylan doldurur , sorunu çözer zaten her sıfır için bir kez klavyeye basmak yeterlidir .
    Ben şahsen Merkez Bankamizin kutsal damacana filminden esinlenmis olma ihtimali olabileceğini gözden uzak tutmamak gerekliliği üzerine düşünmeyi önemli görenleri önemli buluyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi sayın Merkez Bankamiz azalan kaynaklara sıfır ekleyerek hemencecik ekranı paraylan doldurur , sorunu çözer zaten her sıfır için bir kez klavyeye basmak yeterlidir .
    Ben şahsen Merkez Bankamizin kutsal damacana filminden esinlenmis olma ihtimali olabileceğini gözden uzak tutmamak gerekliliği üzerine düşünmeyi önemli görenleri önemli buluyorum.

Hayır hem duvarları yıkmışlar, hem de 'pirketleri' kırmışlar, pirketleri kırmasalardı, duvarı yeniden örerdik en azından.

Değil Hakan Kara, allemi cihan gelse zor toparlar burayı...demedi demeyin...pirketleri kırmasalardı eyiydi...

Yeni MB Başkanının MB ye ilk girişi..temsili

Sayfa 551/1009 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •