Sayfa 936/1011 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: ViOP XLIX

ERDOĞAN 7 PUAN ÖNDE
    4 adayın yarıştığı ilk tur seçimi için yapılan araştırmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 50,8'le ilk sırada yer aldı. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 43,1'le ikinci sırada yer aldı. Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yüzde 4,5'la üçüncü sırada yer alırken ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan yüzde 1,6 ile dördüncü sırada yer aldı.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Annenize ALLAH rahmet etsin inşaallah.....
    abd ye neden gittiniz ..?yine borsa işi mi....? özelse cevap yazmayabilirsin dayucum........
    Dayucuğum ABD en çok neyi ile meşhurdur bilirmişim yada süper güç olmasının sebebi nedir

ABD dünya da nerede en iyisi varsa Kendi ülkesine toplar .

Sen kazan biz kazanalım der sen buna ne dersen de

Evet finans ve borsa vadeli 😲

Bilim adamıda olabilir topçu olabilir mimar olabilir aklına ne gelirse bana kalsa ben 100 km uzaklıktaki yere gitmek bile gözümde büyür 🤗

Gerçi şimdi alıştım 😬 dünyanın bir ucundan bir ucuna gele gide 😊😊

Tarzım da bozuldu şimdi Türkiye geldiğimde yazlığa gidiyorum çiftliğe gidiyorum iller arası da çok gezmeye başladım 🥴

3. thebigshort, sizin annenize ve forum üyelerinin ölmüş yakınlarına Allah rahmet etsin.

Korono söylenmese çok hatırladığım bir şey değil, zaten çok dışarı çıkmıyordum.

Vehbi Koç'un br ilkesi varmış, bir mektup yazdığında bir gece bekleyip ertesi gün gönderirmiş. İnsan işine gelmeyen şeyleri daha çabuk unutuyor, sonra tepkisi de mevcut çıkarlarına göre değişebiliyor.

Bazı insanlarda erteleme eğilimi çok yüksektir, vadesi gelmiş şeylere önem veriyor ama vadesine çok süre olan şeylere yeterli önem vermiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    thebigshort, sizin annenize ve forum üyelerinin ölmüş yakınlarına Allah rahmet etsin.

Korono söylenmese çok hatırladığım bir şey değil, zaten çok dışarı çıkmıyordum.

Vehbi Koç'un br ilkesi varmış, bir mektup yazdığında bir gece bekleyip ertesi gün gönderirmiş. İnsan işine gelmeyen şeyleri daha çabuk unutuyor, sonra tepkisi de mevcut çıkarlarına göre değişebiliyor.

Bazı insanlarda ertleme eğilimi çok yüksektir, vadesi gelmiş şeylere önem veriyor ama vadesine çok süre olan şeylere yeterli önem vermiyor.
    Aristo’n abi aile herşeydir İnan anne baba bunlar çok değerli şeyler

Keşke annem sağ olsaydı tüm şervetimi bağışlayıp üstüne de 1 milyar dolar borçlandırsaydılar ...

Rahmetli bu günlerimi görsün çok isterdim ...

Artık geçenler de dediğim gibi ben artık para Peşinde değilim egomu tatmin ediyorum zaman öldürüyorum kazancımı da artım hayır işlerime harcıyorum uzun zamandır

Nasipse bu yıl birtane okul yaptırıyorum devletimize bağışlıyorum annemin adına

5. ChatGPT ile sohbet de fena değil.

>>>>>>>>
    Bazı insanlarda erteleme eğilimi çok yüksektir, vadesi gelmiş şeylere önem veriyor ama vadesine çok süre olan şeylere yeterli önem vermiyor.

Evet, erteleme eğilimi birçok insan için yaygın bir durumdur. Bu, bazen anlık tatminin önemli göründüğü durumlarda uzun vadeli hedeflere odaklanmamanın bir sonucu olabilir. İnsanlar, zamanı hızlıca geçiren ve acil bir takım görevlere yoğunlaşmanın getirdiği duygusal tatminin cazibesine kapılabilirler. Bunun sonucunda, daha ertelenmesi kolay veya belirsiz bir gelecek zaman diliminde gerçekleşecek olan hedeflere yeterli önem vermezler.

Bu durumun birçok nedeni olabilir. Bazı insanlar için erteleme, kendi kendine motivasyon eksikliğinden, düşük bir dikkat seviyesinden, zaman yönetimi zorluklarından, karmaşık veya sıkıcı görevlerle başa çıkma zorluğundan veya gelecek hedeflerin belirsizliğinden kaynaklanabilir. Ayrıca, kısa vadeli kazanımların uzun vadeli hedeflerle karşılaştırıldığında daha cazip göründüğü durumlarda, erteleme eğilimi artabilir.

Ertelenme, zaman yönetimi becerilerini geliştirme, kendi kendine motivasyonu artırma, hedeflerin belirlenmesi ve takip edilmesi gibi stratejilerle azaltılabilir. Önemli olan, kısa vadeli tatminler yerine uzun vadeli hedeflere odaklanmayı öğrenmek ve kendini motive etmek için etkili yöntemler bulmaktır. Başkalarından destek almak, bir plan oluşturmak, zaman yönetimi teknikleri uygulamak ve hedeflerinizi hatırlatan bir hatırlatıcı kullanmak gibi pratik adımlar, erteleme eğilimini azaltmada yardımcı olabilir. Ayrıca, kendi değerlerinizi, hedeflerinizi ve motivasyonunuzu netleştirmek de erteleme eğilimini azaltabilir ve uzun vadeli başarıyı artırabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Aristo’n abi aile herşeydir İnan anne baba bunlar çok değerli şeyler

Keşke annem sağ olsaydı tüm şervetimi bağışlayıp üstüne de 1 milyar dolar borçlandırsaydılar ...

Rahmetli bu günlerimi görsün çok isterdim ...

Artık geçenler de dediğim gibi ben artık para Peşinde değilim egomu tatmin ediyorum zaman öldürüyorum kazancımı da artım hayır işlerime harcıyorum uzun zamandır

Nasipse bu yıl birtane okul yaptırıyorum devletimize bağışlıyorum annemin adına
    Benim de annem vadesiz vefat etmişti. Bütüncül bakınca malesef her insanın başına istemediği olaylar geliyor. İnançlı olmak acı ve üzüntüleri azlatıyor. İnsanın inancı olmasa da diğerlerinin de başına gelenlere ve elde kalan imkanlara bakıp hallerine yine de şükür edip hayata devam etmeli.

Tekrar Allah annenize rahmet etsin. Umarım güzel kazancınız olur hayır işi yapıp yad edersiniz.

7. Benim arkadaşlara bir konuda tavsiyem var

Türkiye’de aracı kurumların yurt dışı komisyon ücretleri pahalı lakin tek tek fiyat alsınlar

Onlara Öner’im ABD ve Almanya da belli başlı şirketlere az da olsa yatırım yapsınlar hisse toplasınlar her ay düzenli temettü yatıranlar var 3 Aydan 3 aya yatıranlar var döviz kazancınız olsun rahat edersiniz

Size yaşanmış bir hikayeye anlatayım ABD ye ilk geldiğim de Türk bir öğrenci kardeşim ile tanışmıştım o zaman bir ihtiyacın varmı dediğim de ya abi birtane ıphone olsa iyi olur demişti ona o zaman sana daha iyi bir teklifim var dediğimi yaparsan ev sahibi olursun demiştim o zaman ona bir teknoloji hissesi söylemiştim o para ile ondan almıştık 7 gün önce hisseleri sattı Türkiye de 1/1 ev aldı

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Benim arkadaşlara bir konuda tavsiyem var

Türkiye’de aracı kurumların yurt dışı komisyon ücretleri pahalı lakin tek tek fiyat alsınlar

Onlara Öner’im ABD ve Almanya da belli başlı şirketlere az da olsa yatırım yapsınlar hisse toplasınlar her ay düzenli temettü yatıranlar var 3 Aydan 3 aya yatıranlar var döviz kazancınız olsun rahat edersiniz

Size yaşanmış bir hikayeye anlatayım ABD ye ilk geldiğim de Türk bir öğrenci kardeşim ile tanışmıştım o zaman bir ihtiyacın varmı dediğim de ya abi birtane ıphone olsa iyi olur demişti ona o zaman sana daha iyi bir teklifim var dediğimi yaparsan ev sahibi olursun demiştim o zaman ona bir teknoloji hissesi söylemiştim o para ile ondan almıştık 7 gün önce hisseleri sattı Türkiye de 1/1 ev aldı
    Vergi hususu cok can sıkıcı. Kur farkından bile kazanç sağlamış olsanız vergi ödüyorsunuz. Az buz rakamlar değil. Sırf bı yüzden Nvidia almaktan vazgeçtim 150$ den

Sayfa 936/1011 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •