3,5 lira olan dolarý yanlýþ politikalar yüzünden üstüne de bir ton rezerv yakarak 7 lirada zar zor tutabildiler %100 devalue yapar. Þimdi rezerv de yok. Mevcut yönetim yanlýþ politikalarýn devamý demek. Kur %500 devalue olsa kim niye oldu demez o saatten sonra. Sýrat köprüsündeyiz. Bir eþik kýrýlýrsa atýþ serbest olur. Þu anki fair deðeri 25 görüyorum dolarýn. 40-50 bandý çok da ütopik deðil bence 31.12.2024 için.
%150 enflasyonun olduðu memlekette dövizin %30-40 artmasý bir birikim yarattý, bu birikim bir yerde patlar Karakemal abi.
En basitinden bir soru, mevcut yönetim devam etti diyelim. KKM'yi kaldýrýyoruz biten vadeleri yenilemiyoruz dedi. Dolar gözünü sabah uyandýðýmýzda kaçta açar ? O 16 aylýk birikimi bir sabah uyandýðýnda görürsün ekranda.
Ben seçmen olarak vaatlere bakarým. Denilen yapýlmazsada tercihimi deðiþtiririm.
En fazla yapabileceðim bu zaten.
CPH2269 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yeterli çoðunluk oluþsun çatýr çatýr parlamentere dönülür. Herkes akp kafasýnda deðil 20 senedir alýþtýlar tabi verilen sözlerden devamlý donuldugunu inanýlmaz geliyor. Memlekette duurust insanlar da var herkes koyun degil.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman neden partili cumhurbaþkanýyla devam ediyoruz. Neden masadakiler cumhurbaþkaný yardýmcýsý.
Güçlü meclisin oluþmasý için liderlerin mecliste olmasý gerekmez mi
Mevcut sistemin en ilginç sonucu bakanlarýn milletvekili olamamasý oldu. Bir nevi ya hep ya hiç
Deðiþim zaman alacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri