Sayfa 940/1011 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Yeni bulunan doğal gaz rezervleri ile

1 trilyon doların üzerinde de rezerve sahip olunduğu konuşuluyor

Devletimize milletimize hayırlı olsun

Ralli ye devam 🐮🐮🐮

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın bilmediğim için soruyorum: Bayraktarlar özel şirket mi devletin mi? Sırf akp'li diye devletin şirketi gibi gösterilmesi, yaptıklarını hükumet yapmış gibi hükumete mal edilmesi normal mi? Togg da aynı şekilde,sanki özel şirketler değil de hükumet yapıyor gibi lanse edilmesi normal mi?
    özel şirket. mühendislerin çoğu tai, aselsan, havelsan gibi şirketlerden gidiyor.
    audentes Fortuna iuvat

3. Kim kazanırsa kazansın togg baykar Tai aselsan roketsan havelsan fnss ve bilumum bunların alt yüklenicileri milli servettir.

Beni mudur yapmazsanız giderim dedim iyi s...git dediler o mukabil demek ki ben milli servet / devlet malı değilim iyi mi kötü mü bilemedim ama mal olduğum kesin ve her zaman tekliflere açığız.

marmara capital çok başarılı bir fon. geçen ay bu fiyatlardan tekfen toplamaya başlamıştı. portföyün %10'una ulaşmış.

bir de direkt su işi yapan bir şirket veya su isale hatlarını yapan bir şirket lazım. yani inşaatçı olmalı. su atık yönetimi, inşaatı da olur.

bigshort filmini izledikten sonra yıllarca bu fikir kafamda döndü durdu. pınar su hala umduğum kadar büyümedi.

bilen varsa yazsa iyi olur.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
    Sony elektrikli araç tamam.

https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/vehicle2.html

Yakında Arcelik, vestel, simbo, fakir, dyson da elektrikli araç yapacak merak etmeyin.

Togg filan hikaye.

Samsung. O şimdi yapmayalım durumunda ama çizimler hazır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Yeni bulunan doğal gaz rezervleri ile

1 trilyon doların üzerinde de rezerve sahip olunduğu konuşuluyor

Devletimize milletimize hayırlı olsun

Ralli ye devam 🐮🐮🐮
    Çok mu saf birisin yoksa mahsus trolluğüne mü yazıyosun bunları merak ediyorum

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    geçen sene 88 TL'ye aldığım kıyma... 320 TL..
    pazartesi tekrar zam gelecekmiş..

KEsilen onbinlerce anaç hayvanların yarattığı kıtlık..
    Varlık içinde yokluk..

Her taraftan dökülen TR..
    eee süte zam yapmadan , önce ete zam yaparsan kesiverir inekciklerini yurdum insanı... eskiden bir DPT vardı her şey iyi kötü gene dangur dungur da olsa bir program dahilinde gider idüüü... şimdisye ferman beklenür oldu bürokraside ... dizi seyrederken ata binip kılıç kuşanmakla olmuyor şahlanış.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Sony elektrikli araç tamam.

https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/vehicle2.html

Yakında Arcelik, vestel, simbo, fakir, dyson da elektrikli araç yapacak merak etmeyin.

Togg filan hikaye.

Samsung. O şimdi yapmayalım durumunda ama çizimler hazır.
    tüpraş da boş durmuyor mesela... ana iş kolunun dışında yıkıcı teknolojilere yatırım yapıyor. 11 veya 24 yıl sonra aynadan*** bakınca çok farklı bambaşka bir tüpraşı ciks kıvamında görebiliriz...

*** aynanın arkasının kuşlu olmasına gerek yok.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 940/1011 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •