Yeni bulunan doğal gaz rezervleri ile
1 trilyon doların üzerinde de rezerve sahip olunduğu konuşuluyor
Devletimize milletimize hayırlı olsun
Ralli ye devam 🐮🐮🐮
Yeni bulunan doğal gaz rezervleri ile
1 trilyon doların üzerinde de rezerve sahip olunduğu konuşuluyor
Devletimize milletimize hayırlı olsun
Ralli ye devam 🐮🐮🐮
Kim kazanırsa kazansın togg baykar Tai aselsan roketsan havelsan fnss ve bilumum bunların alt yüklenicileri milli servettir.
Beni mudur yapmazsanız giderim dedim iyi s...git dediler o mukabil demek ki ben milli servet / devlet malı değilim iyi mi kötü mü bilemedim ama mal olduğum kesin ve her zaman tekliflere açığız.
marmara capital çok başarılı bir fon. geçen ay bu fiyatlardan tekfen toplamaya başlamıştı. portföyün %10'una ulaşmış.
bir de direkt su işi yapan bir şirket veya su isale hatlarını yapan bir şirket lazım. yani inşaatçı olmalı. su atık yönetimi, inşaatı da olur.
bigshort filmini izledikten sonra yıllarca bu fikir kafamda döndü durdu. pınar su hala umduğum kadar büyümedi.
bilen varsa yazsa iyi olur.
audentes Fortuna iuvat
Sony elektrikli araç tamam.
https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/vehicle2.html
Yakında Arcelik, vestel, simbo, fakir, dyson da elektrikli araç yapacak merak etmeyin.
Togg filan hikaye.
Samsung. O şimdi yapmayalım durumunda ama çizimler hazır.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
eee süte zam yapmadan , önce ete zam yaparsan kesiverir inekciklerini yurdum insanı... eskiden bir DPT vardı her şey iyi kötü gene dangur dungur da olsa bir program dahilinde gider idüüü... şimdisye ferman beklenür oldu bürokraside ... dizi seyrederken ata binip kılıç kuşanmakla olmuyor şahlanış.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri