Sayfa 567/1009 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Tabii aile işi karışmak olmaz ama yinede ailenizle bu konularda ters düşmeyin mümkün mertebe. Ailesinden şehit vermiş biri olarak yazıyorum, yıllardır CHP ye oy verdim ama keşke vermeseydim ne ekonomi ne başka bir şey derdim. Atatürk kurduğu partinin bugün HDP yle kol kola olduğunu görseydi bunların yüzüne tükürürdü. YAZIK ki ne yazık ne hale getirdiniz güzelim partiyi değer mi?

Gerekirse açlıktan ölürüm ama artık 6 lı (7) li masa benim için bitmiştir

Bu topikte yazdıklarını yedi!!!!!

2. Niyet ve Maksat farklıdır.

İkisi eş anlamlı gibi, birbirinin yerine kullanılsa da, maksat eylemin sonunda ulaşılmak istenen şeydir, niyet de bu maksada ulaşmak için kullanılan yoldur.

Eğer maksat yanlışsa, hangi niyette olursanız olur, zaten o sonuca ulaşamazsınız, hedef yanlış zaten. Niyet yanlışsa da, maksadınız yani ulaşmak istediğiniz sonuç doğru olsa bile ulaşamazsınız, yani izlediğiniz yol yanlıştır.

Bunun dışında, bir de niyet, iyi niyet ve kötü niyet diye de ikiye ayrılır ve doğru/yanlışla ilişkilendirilebilir.

İyi niyetle bir doğru yapılmışsa, bu en arzu edilen durumdur, niyet ve maksat ikilisinin uyumu yani.

Kötü niyetle bir yanlış yapmak da en kötü durumdur, yani bilinçli olarak bir yanlışı yapmak, kötülüğün saf hali gibi.

Civcivli olan kısımsa,

İyi niyetle, bir kötülüğü yapmaktır. Niyet ne olursa olsun, maksat kötü yani, sonuç kötüdür, iyi niyet sizi kurtarmaz.

Kötü niyetle bir iyilik yapmaksa, işte bu ekstra bir durum, maksat iyilik olduğu halde, iyilik değildir. Hırsızın mahalleliye Ramazan'da para dağıtması gibi, (asıl) maksadı onu ispiyonlamalarının önüne geçmek o yüzden yardım dağıtıyor yani.

'PKK bayrağı açmayı, Sayın Öcalan demeyi suç olmaktan çıkardık.' diye dün böbürlenenler, size şu an koltuğu kaybedip de hırsızlıktan yargılanmamak için, CHP HDP nin dışarıdan desteğini alıyor diyorlar. Kötü niyetle, size iyilik yapıyorlar yani.

Peki CHP Atatürk' ün partisi olamaz diye size akıl verenlerin maksadı ne, ulaşmak istedikleri sonuç yani, Atatürk Cumhuriyetini komple yıkıp yerine Ilımlı bir İslam Devleti kurmak ve şeriatla yönetmek. İyi niyetliymiş gibi görünüp kötü bir şey yapmak veya onların zaten Atatürk umurlarında olmadığı için, kötü niyetle saf bir kötülük/maksat hedeflemek.

İki kişiden biri kazanacak. Bunlardan biri yine kazanırsa, Atatürk Cumhuriyeti elden gidecek, TC ibarelerini kaldırdıkları gibi, Andımızı kaldırdıkları gibi, Atatürk kelimesini lügattan komple kaldıracaklar. Sıra bugün de dedikleri gibi, vur demeye, öl demeye gelecek. Diğeri kazandığında ise, demokrasiye geri döneceğiz, idare bir kişinin dudaklarından çıkacaklara göre değil, demokrasinin işleyiş ve usüllerine göre icra edilecek. Eğer şüphe edilen şeyleri yapmaya kalkarlarsa da, muhalefet edeceğiz, karşı koyacağız, çünkü şu an diğerinde bunu yapmak zaten imkan dahilinde değil. Merak etmeyin açılım sürecine ben nokta koymadım, virgül koydum denmesinden bahsediyorum. Kaldığım yerden devam edeceğim zamanı gelince diyor, işte o bunu yaptığında karşı koyma şansın hiç yok.

Tescilli açılımcıların, tescilli FETÖ işbirlikçilerinin, BOP çularının, tescilli Atatürkçü kadrolara kumpasçıların, tescilli sermaye yanlısı ve halk düşmanı olanların, pek tabi hırsızların aklına uyup da, ahanda bunlar da bizim gibi açılımcı sakın bunlara oy vermeyin niyet okuyuculuğuna, Atatürk Cumhuriyetinin yıkılmasına yol açacak bir hataya düşmeyin.

Kötü niyetle, kötü bir şey yapmış sayılırsınız.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ne diyorsunuz bu hüdapar işine sn sağsalim
    Sayın sağsalim, sağsalim kirişi kırarım diyor ..Sağdan giderim sağlam giderim , yoksam sol salim olurum o zeman da mayışımı keserler diyor.

küpelerin efendisi yok yahu pardon yüzüklerin efendisi hayır yanlış oldu , haa tamam , şimdi buldum Trollerin efendisi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Yolun acik olsun, haramilere katil, belki arada bi kemik atarlar.

BAĞ-GUR emeklisi ezer bu parayı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Tabii aile işi karışmak olmaz ama yinede ailenizle bu konularda ters düşmeyin mümkün mertebe. Ailesinden şehit vermiş biri olarak yazıyorum, yıllardır CHP ye oy verdim ama keşke vermeseydim ne ekonomi ne başka bir şey derdim. Atatürk kurduğu partinin bugün HDP yle kol kola olduğunu görseydi bunların yüzüne tükürürdü. YAZIK ki ne yazık ne hale getirdiniz güzelim partiyi değer mi?

Sayın sağsalim bi parti vardi adını unuttum şimdi , dağdan inen teröristlerin ayağına savcı gonderdi o adamlari zorla affetti yani adam kurşun sıkmış Mehmetçige , adamın ayağına T.C. savcısı gidiyor , o partinin adını unuttum , o partiyi Atatürk görse ne derdi adı dilimin ucunda , ama hatırlayamadım .
    ,...........

Bu arada Selahattin Demirtaş in Zeytinburnunda bir mitingde söyledikleri vardı , " terörist arıyorlar dağda , teröristin daniskasi burada " diye , maalesef o zaman herkes dinlemişti , bunun videosunu aradım bulamadım , kaldırmışlar , bulabilen , bilen varsa yüklesin , bunun da asla demokrasi ile falan açıklanmasını kabul etmem . Bu lafı söyleyen de hainin daniskası dir .

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    BAĞ-GUR emeklisi ezer bu parayı.
    BAĞ-GUR emeklisi nasillar, sihhat ve afiyettedir umarim..

Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku

Yalanını
    Hep aynı taktik edremit pazarcılarını izleyenler hep böyle oluyor.
    Neydi o edremit pazarcısı zatların adı.
    Şakiirrrrr
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 567/1009 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •