Sayfa 949/1011 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,585 - 7,592 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Bu tofas ne güzel kagitmis yahu. Zinedin abi sagolasin

2. Ben bugün akşam pazarı olur die düşünüyordum, hatta cuma gününden kapanış tahminimi koyu kırmızı ya bastıydım. Ama görünüşe göre sabah pazarı oldu... Akşam pazarı olmaz artık bence
    Makinaları kapatın boşuna ceyran yakmayın, bugün kü hareket bitti.
    5647 - 5727
    Marj bu kadarmış
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da BofA ve ekibi gene sol tarafta başladı,

BofA nın aldığı ilk 50,

5. Ramazan Bayramı Pay Piyasası işlem ve takas tarihleri

20 Nisan 2023 Perşembe yarım gün seans yapılacaktır.

18 Nisan 2023 Salı tarihli işlemlerin takası 24 Nisan 2023 Pazartesi tarihinde gerçekleşecektir.

19 Nisan 2023 Çarşamba ve 20 Nisan 2023 Perşembe tarihli işlemlerin takası 25 Nisan 2023 Salı tarihinde gerçekleşecektir

6. kapattım shortları.. bir kaç tur daha verdirtmeye çalışabilirler, ama artık ahım şahım bi şey olacağını sanmam..

uygun bi yerlerden biraz mal yapma niyetindeyim artık, ne alınır diye bakıyorum

7. alo merkez kontratlara basma işi vardı ne oldu?

uyanmadımı merkezin adamı...

https://resmim.net/i/ekran-goruntusu...-103530.SWkDTk
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 li tepe tamamlanacak yalnız 240 dk grafta bu bölge altı kapanışlar yapmamalı benim açımdan
    Bulut bey 2 li tepe miz oluştuktan sonra hedefi aşağıya gitmesi gerekmiyor muydu?
    aşırı yükseliş isteği yüzünden gerçekleşemediğinden mi söz etmeliyiz

yanlış biliyorsam lütfen beni düzeltin;
    İkili dip formasyonunda fiyat iki kez dip seviyelere kadar iniş yaşar. Fakat fiyat dip seviyeyi gördükten sonra mutlaka yükselmektedir. Bu nedenle eğer grafikte böyle bir durum söz konusuysa, fiyat yükseleceği için alım sinyali alırsınız.
    Satış yapacağınız zaman aralığını iyi belirlemelisiniz. Çünkü bu yükselişin ardından tekrar fiyat dip seviyeye doğru geriler. Bu destek ve direnç kavramları ile alakalı bir durumdur.
    Bu nedenle öncelikle grafiğin dilini yorumlayabileniz için temel kavramları iyi bir şekilde öğrenmelisiniz.

İkili dip formasyonu ile benzeyen iki tepe formasyonlarında fiyatlar iki kez tepe noktalarına kadar yükselir.
    Elbette ki yükselişlerden sonra yatırım araçları satış dalgasına tutuldukları için fiyatlar düşerek dip seviyelere kadar ulaşır. Ardından alım yapılmasıyla düşen fiyat seviyeleri tekrar aynı tepe noktalarına geri döner.

İkili dip formasyonunun simetriğidir diyebilirim.
    Verilerin yorumlanabilmesi için destek – direnç noktalarına bakılması gerekir. Buna göre alım ya da satış yönlü işlem açacağınızda, hangi seviyelerden işlem yapacağınıza karar verebilirsiniz.

Sayfa 949/1011 İlkİlk ... 449849899939947948949950951959999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •