Bugün borsa oyuncularýnýn kredi kapatma günü;
okuduðuma göre bayramda taþýmamak için salý yukarý açarlar ki diðerleri yerine koyamasýnlar çarþamba ve perþembe muhtemelen yatay ..
Bugün borsa oyuncularýnýn kredi kapatma günü;
okuduðuma göre bayramda taþýmamak için salý yukarý açarlar ki diðerleri yerine koyamasýnlar çarþamba ve perþembe muhtemelen yatay ..
Günaydýn esnaf, hayýrlý iþler bol kazançlar dilerim
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
https://www.tccb.gov.tr/cumhurbaskanligi/gorev_yetki/Cumhurbaþkaný, yürütme yetkisine iliþkin konularda Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi çýkarabilir. Anayasanýn ikinci kýsmýnýn birinci ve ikinci bölümlerinde yer alan temel haklar, kiþi haklarý ve ödevleriyle dördüncü bölümde yer alan siyasi haklar ve ödevler Cumhurbaþkanlýðý kararnamesiyle düzenlenemez. Anayasada münhasýran kanunla düzenlenmesi öngörülen konularda Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi çýkarýlamaz. Kanunda açýkça düzenlenen konularda Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi çýkarýlamaz. Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi ile kanunlarda farklý hükümler bulunmasý halinde, kanun hükümleri uygulanýr. Türkiye Büyük Millet Meclisinin ayný konuda kanun çýkarmasý durumunda, Cumhurbaþkanlýðý kararnamesi hükümsüz hale gelir.
Cumhurbaþkaný, kanunlarýn uygulanmasýný saðlamak üzere ve bunlara aykýrý olmamak þartýyla, yönetmelikler çýkarabilir.
Kararnameler ve yönetmelikler, yayýmdan sonraki bir tarih belirlenmemiþse, Resmî Gazetede yayýmlandýklarý gün yürürlüðe girer.
Cumhurbaþkaný, ayrýca Anayasada ve kanunlarda verilen seçme ve atama görevleri ile diðer görevleri yerine getirir ve yetkileri kullanýr.
Ýyi haftalar herkese.
Öðleden sonra toparlanma ihtimali mevcut.
Pay vadelisi yok ama yüne de yazmýþ olayým, kendime kords almaya baþladým 72.05 ortalama ile.
Herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri