Arama sonucu : 8588 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben elimdeki ÇBS boya ve ÇBS Printaş hisselerimi satmak istesem alan olur mu acaba .

2.  Alıntı Originally Posted by cangu Yazıyı Oku
    Ben elimdeki ÇBS boya ve ÇBS Printaş hisselerimi satmak istesem alan olur mu acaba .
    satılıyormu alan var mı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alıntı Originally Posted by cangu Yazıyı Oku
    Ben elimdeki ÇBS boya ve ÇBS Printaş hisselerimi satmak istesem alan olur mu acaba .
    Geçen yıl alayım diye mesaj atan olmuştu,hesaptan hesaba virman yapılıyor sanırım.

CPH1909 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

4. yönetim kurulu toplantılarında herkeste az ve dağınık hisse olduğu için bizler toplantıda etkili olamayız.
    yönetim kuruluda yeter sayısı ile karar alıyor. yani % de 24 le karar alabiliyor.
    Doğrumu dur 2onur2....

5.  Alıntı Originally Posted by cangu Yazıyı Oku
    yönetim kurulu toplantılarında herkeste az ve dağınık hisse olduğu için bizler toplantıda etkili olamayız.
    yönetim kuruluda yeter sayısı ile karar alıyor. yani % de 24 le karar alabiliyor.
    Doğrumu dur 2onur2....
    Yönetim kurulunda üç kişinin oyuyla karar alır yetkilerinin üstüne çıkarsa ozaman genelkurulu toplayıp oylama sunar. Yönetim kuruluna pay sahipleri katılamaz.

6. Anladım. Yani hala umudumuz olabileceği sonucuna vardım. Yani çavuşoğlu ne yaparsa yapsın eninde sonunda bizim payımızı vermek zorunda.. Çok teşekkür ederim aydınlattığın için..
    Herkese mutlu bayramlar diliyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by cangu Yazıyı Oku
    Anladım. Yani hala umudumuz olabileceği sonucuna vardım. Yani çavuşoğlu ne yaparsa yapsın eninde sonunda bizim payımızı vermek zorunda.. Çok teşekkür ederim aydınlattığın için..
    Herkese mutlu bayramlar diliyorum.
    nasıl anladın ben anlamadım 10,5 yıl oldu.hisse net 2 onur 2 olmasa haber yok .spk nerde acaba.madem sen halka açık şirketsin mini minnak ortakların var seni özlemiş bunlar bir selam ver.yaşıyorsa üç kerem kapıyı tıkla bu garibanların yüzü gülsün geceleri aksakallı printaş görsünler.közde kahve içecekti bunlar..... neyse yeni bayram geldi
    cümlenizin ramazan bayramı mübarek olsun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •