Sayfa 451/651 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 5202 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

ey ahali senelerdir anlatmak istediğimiz bu işte
    manzaraya iyi bakın nerden alırsan al zarar ziyan
    bir tarafta her gün yüzde3-4-5 yukarı giden diğer bankalar
    diğer tarafta bu mendebur
    yanarım yanarım 2,5 yıl bunu taşıdığıma yanarım
    benim param pul oldu her şey 5-6 kat artmışken
    dışardan ucuz gibi görünebilir ama niyetleri kötü dikkat edin
    yeni kurbanlar arıyorlar yüzüne bile bakmayın beter olsunlar
    utanmazlar biri de çıkıp demiyor yatırımcıyı perişan ettik diye

Oduncuda gelirse Eylül zirvesini aşarız.Evellallah.

seçim öncesi son yükseliş olduğunu düşünüyorum
    bugün de ele verdiler
    artık rahat rahat süzülebilirsin
    nasılsa bugün 12 üzerinden de mallandırdın
    onlara da 3,5 attırmadan hareket mareket yok

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    seçim öncesi son yükseliş olduğunu düşünüyorum
    bugün de ele verdiler
    artık rahat rahat süzülebilirsin
    nasılsa bugün 12 üzerinden de mallandırdın
    onlara da 3,5 attırmadan hareket mareket yok
    az sabret senin vaktin geliyor

5. yatirimcinin kanini siringayla emen bu devlete allah iki cihanda da gün yuzu götermesin

6.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    yatirimcinin kanini siringayla emen bu devlete allah iki cihanda da gün yuzu götermesin

Ah benim güzel kardesim 2010-2015 arasında cok yazardım ben buralara..ucak dusurme , 17-25, darbe marbe bir suru olayda hep borsada yakalandım özellikle bu halkb.vakvak gibi hisselerde birikimim yarısı eridi gitti..cözdüm bunların ne bok yedigini 9-10 liradan küllüyen zararla cıktım bu hisselerden kısmen diger hisselerden telafi etmeye calıstım ama tam pacayı kurtaramadım vs.Bunlar varya bunlar katakullenin soygunun düzenbazlıgın en profesoyonelligini falan yapmıyorlar en amatörünü yapıyorlar hem de göz göre göre....en büyük özgüvenleri korkusuz olmaları bundan dolayı basarıyorlar hic bir seyden korkmuyorlar tek kozları bu ve baska hic bir meziyetleri yok.Bu cesaret kimde olur biliyormusun? Cahil insanda.Bütün meziyet burda.Ben bunu sezdim dedim ki kendime; Aman oglum bunu göze alan bir zihniyet sana beterin beterini göstetir cek elini ayagını bunların bankalarından.Eger ki inat etseydim evim, arabam, birikmisim, altinim, dövizim vs.hepsi buhar olup ucacaktı ve belki de inihar edecektim.Evet bu ve bunun gibi zihniyet tasıyan insanları rabbim gün yüzü göstermesin bu dünyada.Böyle bir merhametsizlik 7 cihanda görülmemistir bir devlet senedinde.

7.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Ah benim güzel kardesim 2010-2015 arasında cok yazardım ben buralara..ucak dusurme , 17-25, darbe marbe bir suru olayda hep borsada yakalandım özellikle bu halkb.vakvak gibi hisselerde birikimim yarısı eridi gitti..cözdüm bunların ne bok yedigini 9-10 liradan küllüyen zararla cıktım bu hisselerden kısmen diger hisselerden telafi etmeye calıstım ama tam pacayı kurtaramadım vs.Bunlar varya bunlar katakullenin soygunun düzenbazlıgın en profesoyonelligini falan yapmıyorlar en amatörünü yapıyorlar hem de göz göre göre....en büyük özgüvenleri korkusuz olmaları bundan dolayı basarıyorlar hic bir seyden korkmuyorlar tek kozları bu ve baska hic bir meziyetleri yok.Bu cesaret kimde olur biliyormusun? Cahil insanda.Bütün meziyet burda.Ben bunu sezdim dedim ki kendime; Aman oglum bunu göze alan bir zihniyet sana beterin beterini göstetir cek elini ayagını bunların bankalarından.Eger ki inat etseydim evim, arabam, birikmisim, altinim, dövizim vs.hepsi buhar olup ucacaktı ve belki de inihar edecektim.Evet bu ve bunun gibi zihniyet tasıyan insanları rabbim gün yüzü göstermesin bu dünyada.Böyle bir merhametsizlik 7 cihanda görülmemistir bir devlet senedinde.
    finans merkezi acmislar yatirim cekeceklermis
    cekeceginizi cekmediniz mi
    evlat torun ne varsa bizim kahrimizi ceksin
    allah cehennemde odununuzu eksik etmesin

85 yıllık bir kamu bankasını, bir faktoring şirketi gibi yönetiyorsunuz ya !.
    Gün gelir hesabını verir, yedi sülaleniz dahil burnunuzdan fitil, fitil getirilir!.
    Ağlamak, sızlanmak, zırlamak serbest😏

Al-sat tut değildir

Sayfa 451/651 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •