Foruma giremedim. O onu Okşamış. Yok Okşanı herkes okşamış vs vs. Lan nasıl bir ülke... Herkes birbirini okşuyor.
Foruma giremedim. O onu Okşamış. Yok Okşanı herkes okşamış vs vs. Lan nasıl bir ülke... Herkes birbirini okşuyor.
Kolay ve hileli yoldan para kazananların bir kısmının paralarının bir kısmını harcamak için yolları Okşanlardan geçiyordur bir ihtimal olarak.
Eee Okşanlarda o kadar saf değildir. Oyunu kurallarına göre oynamışlardır. Teknolojiyi kullanmışlardır muhtemelen.
Ellerinde geniş bir arşiv olma ihtimali var.
Teker Teker mısır gibi patlatabilirler ellerindeki arşivi zaman içinde.
Bu olasılıklar her zaman matematiksel olarak var gözüküyor.Son patlayanları görünce.
RTE avaneleri öyle propaganda üretmişler ki çoğumuzun haberi yok. Yandaş medyada muhtemelen camilerde her gün Kılıçtaroğlu CHP iktidara gelirse Kur'an kurslarını kapatacak, Bayraktar İHA sihalari kapatacak, bayraktar damadı olan içeri alacak, Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacak, HDP ye bakanlık verecek propagandaları yaparken Kılıçtaroğlu danışmanları uyuyor. RTE nasıl her gün seni takip edip ona ilişkin konuşuyor sende yandaş medyayı takip et o iddiaları çürüten açıklamalar yap. Hatta o geminin halka açık olması bu iddialar için. Balıkçı teknesine bilmemiş o amfibi tipi gemiyi uçak gemisi sanar
Cumhur ittifakı her yönde çalışırken millet ittifakı uyuyor. Ha bu seçim kaybedilirse Meral abla ben demiştim der çıkar. Tokmak Meral abla dışında hepsinin beynine iner inşallah olmaz öyle şey de şu seçimi alırız.
Gemilere ilginiz olduğunu gördüm.
"TCG Anadolu" İspanyol Juan Carlos'un aynısı.
İspanyollar gemileri ile gurur duyuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=oVBp...ngTranMilitary
Yer İmleri