Ddm nin vade sonuydu bugün ykb den çekip seabank ta onikinci döviz fonuna aktarım yaptık.secim öncesi cekebilmek için ...vadeliye 1.25 faiz önerdi seabank diğerleri yüzümüze bakmadı sanki vebaliyiz...devran dönünce goruscez o bankalarla . Ytd
Ddm nin vade sonuydu bugün ykb den çekip seabank ta onikinci döviz fonuna aktarım yaptık.secim öncesi cekebilmek için ...vadeliye 1.25 faiz önerdi seabank diğerleri yüzümüze bakmadı sanki vebaliyiz...devran dönünce goruscez o bankalarla . Ytd
Yok yaw MT ye soyledim iki saat sonra cektim ama banka da manyak sira verdi
heryer emekli dolmus nakit cekip durmuslar maas ve promosyon atm lerde para filan kalmamis
bu emekliler niye bu kadar nakit seviyo bunlara TIR larca para yapsan gene yetmez ne kagit meraklisi bunlar yahu...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Ykb çok kalabalıktı hatta bir kadın bayıldı sıra beklemekten .emeklilere 5 krs fazla verdiler ama altından kalkamadilar hatta bazı ilçelerdeki şubeler 2 masalik ama emekli sayısı fazla olanlarda çok aşırı sıra oluyor .. o yuzdn ykb den başka bnkaya geçtim...tek seferde 100 bn eft yaptım.35 dolar masraf aldı.yarinda 60 bin gondercem.gunluk Max 100 bn mis.. ytd
Yer İmleri