Sayfa 174/1003 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Ddm nin vade sonuydu bugün ykb den çekip seabank ta onikinci döviz fonuna aktarım yaptık.secim öncesi cekebilmek için ...vadeliye 1.25 faiz önerdi seabank diğerleri yüzümüze bakmadı sanki vebaliyiz...devran dönünce goruscez o bankalarla . Ytd

Yok yaw MT ye soyledim iki saat sonra cektim ama banka da manyak sira verdi
    heryer emekli dolmus nakit cekip durmuslar maas ve promosyon atm lerde para filan kalmamis
    bu emekliler niye bu kadar nakit seviyo bunlara TIR larca para yapsan gene yetmez ne kagit meraklisi bunlar yahu...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    50 bin eur cekecekseniz bir gün önceden haber verseniz iyi olur.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yok yaw MT ye soyledim iki saat sonra cektim ama banka da manyak sira verdi
    heryer emekli dolmus nakit cekip durmuslar maas ve promosyon atm lerde para filan kalmamis
    bu emekliler niye bu kadar nakit seviyo bunlara TIR larca para yapsan gene yetmez ne kagit meraklisi bunlar yahu...
    halbuki %25-30 gecelik faiz var.
    nakit tutmak enflasyonist ülkelerde (ihtiyaç dışı) zarardır.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Pratisyen hekimden aile hekime gecenler iyi kazaniyor ama ole bi is yukleri de varki dayanan sabri olan devam ediyor tabi 40-50 civari gelirleri mevcut, muhendis dostlar ise min 17 galiba alir

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Aynen oyle kalifiye olmayan adama 22 ,muh doktora 10-15.guzel hayat.

Ykb çok kalabalıktı hatta bir kadın bayıldı sıra beklemekten .emeklilere 5 krs fazla verdiler ama altından kalkamadilar hatta bazı ilçelerdeki şubeler 2 masalik ama emekli sayısı fazla olanlarda çok aşırı sıra oluyor .. o yuzdn ykb den başka bnkaya geçtim...tek seferde 100 bn eft yaptım.35 dolar masraf aldı.yarinda 60 bin gondercem.gunluk Max 100 bn mis.. ytd

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Pratisyen hekimden aile hekime gecenler iyi kazaniyor ama ole bi is yukleri de varki dayanan sabri olan devam ediyor tabi 40-50 civari gelirleri mevcut, muhendis dostlar ise min 17 galiba alir
    Kamu hastanesi yükünü bayağı azalttilar ama

Bizim yazlik sitede de yapilabilir ama herhangi bir aydinlatma direginden kablo ceker eve bizim site gorevlisi cunku kisin kimse olmuyo sitede bunlar okkali elektrik acar kullanir...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu arada yapılan apartman toplantısı sonucunda kapıcıyla devam kararı alındı yani çift dikiş kabul edildi EGEDUK kulakların çınlasın dediğin oldu ben ve bir kaç komşunun bastırması ile kapıcı dairesine elektrik ve su saati bağlanmasına karar aldırdık ayrıca verilen bayram ikramiyesi gibi ekstraları kaldırttık tek kazanımlar bunlar oldu

Garanti ve veya denizbank bonus lar icin yapacak bisi varmi

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Ykb eko kart alin para odemeyin.yalniz 3 taksit veriyor genelde.

Sayfa 174/1003 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •