Sayfa 596/1009 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ya diyelim ki oldu olmaz ama diyelim ki oldu ne yazacaksınız?
    Once sen, tek soylemi Kurt dusmanligi olan, iktidar ortagi oldugundan bu yana ulusun soyulmasi icin elinden geleni yapan MHP , baraj altinda kalinca ne yazacagini yaz.

Ben 1999 dan beri bu foruma uyeyim, herkes tum dusuncelerimi bilir, elden geleni yaptik ama bu cehalat'i yenemedik diyecegegim.
    Ancak, basta KK olma uzere emegi gecen tum kadrolari tebrik edecegim.

IBB secimlerinde yaptilar, bu secimde de yapacaklar, askeri ile polisiyle yuksek yargisiyla toplanip gelsinler.

Biz bu secimi alacagiz.

Kaybetsekte bu mucadele surecek.

Cumhuriyetimizi bu mollaya ve onun sokak takimina asla teslim etmeyecegiz.

Kadinlarimizin hunharca katledilmesine son verecegiz.

Beli bukulmus insanimizi, emeklimizi namerte muhtac etmeyecegiz.

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Konya valilik civarı dövizcilerin dolar alışı 20.04 civarıydı
    Angarada istanbulda 20.06 dan aşağı satan yok
    bir halt olacağı yok.

3. Sayın tınaz ben ömrüm boyunca o yaşam formuna oy vermedim o kişi şeref ve namus üzerine yemin edip sözünden dönen bir kişi. Andımızı okutmazsam namuzsuzum dedi ve kendi oylari ile andımızin okutulması önergesi red edildi. Şimdi ben böyle şeref ve namus uzerine yemin edip sonra bulaflari yutmuş bir adama oy verirsem ben şeref ve namus kavramlarını önemsemeyen bir insan olmus olmaz miyim? Ona oy vermem için iki aday çıkmalı ve diğeri apo olmalı. Belki teröristi bile bir şekilde kurtarır ve ikna edersin ama namus ve şerefini milyonlar önünde yere atıp parçalayan adama vatan ve milliyetçilikten bence bahsedemezsiz. Vatanı bile kendi ve cevrendekilerin namus ve serefi için korursun bu adam kendi şerefini önemsemiyor daha ne diyeyim

Dönelim gerçek gündeme bugün sarımsaklı pazarına gittim. Yağmurunda etkisiyle otlar helede arapsaçı geçen sene aldığım fiyata düşmüş bağı 5-6 tl geçen sene 30 tl ye aldığım dikili çileği ise.malesef 50 tl haftaya bayram dahada artabilir fiyat. Domates 30 maydanosun bağı 5 tl ama inanılmaz küçük bakla çıtır 30-40 arası fasulye çıkmış 50.tl iyi.portakal 25 muz 25 domates salatalık fidesi geçen sene 2 tl idi bu sene 5 ten aldım. Bütün gün bahçede salatalık domates ektim. Sularınıda verdim. Baya bedenen yoruldum. Seçimle ilgili endişem yok. Pazarda bir tek chp ayvalık ilçe teşkilatı dolanıyordu. Her pazarcıya her pazara gelene ulaşmaya çalışıyorlardı. Diğer partilerin hiç biri yoktu. Dün akşam da eve gelmişlerdi. Oyumuza talip olduklarını söylediler. Renk vermedik hayırlısı dedik. Hemen gevşemesinler oylar garanti demesinler.
    Kk bu seçimi alır.
    Kaybederse chp li olduğunu söyleyip yada iyi partili olupta kk ya oy vermem diyen salakların yüzünden kaybedilir.
    Ama özellikle chp lilerden bu defa salak çıkmaz. Oyunu kk ya kızsada gidip verir. İyi partililere dikkat. Hiç güvenmiyorum onlara her an kazık atabilirler.
    bir halt olacağı yok.

https://twitter.com/TurhanBozkurTV/s...X-dojkujw&s=19

Bağkur emeklisi maaş arttı ikramiyeyi.yeşilsoğana yatırınca kütahyada yeşil soğan ve yumoş uçmuş
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Dönelim gerçek gündeme bugün sarımsaklı pazarına gittim. Yağmurunda etkisiyle otlar helede arapsaçı geçen sene aldığım fiyata düşmüş bağı 5-6 tl geçen sene 30 tl ye aldığım dikili çileği ise.malesef 50 tl haftaya bayram dahada artabilir fiyat. Domates 30 maydanosun bağı 5 tl ama inanılmaz küçük bakla çıtır 30-40 arası fasulye çıkmış 50.tl iyi.portakal 25 muz 25 domates salatalık fidesi geçen sene 2 tl idi bu sene 5 ten aldım. Bütün gün bahçede salatalık domates ektim. Sularınıda verdim. Baya bedenen yoruldum. Seçimle ilgili endişem yok. Pazarda bir tek chp ayvalık ilçe teşkilatı dolanıyordu. Her pazarcıya her pazara gelene ulaşmaya çalışıyorlardı. Diğer partilerin hiç biri yoktu. Dün akşam da eve gelmişlerdi. Oyumuza talip olduklarını söylediler. Renk vermedik hayırlısı dedik. Hemen gevşemesinler oylar garanti demesinler.
    Kk bu seçimi alır.
    Kaybederse chp li olduğunu söyleyip yada iyi partili olupta kk ya oy vermem diyen salakların yüzünden kaybedilir.
    Ama özellikle chp lilerden bu defa salak çıkmaz. Oyunu kk ya kızsada gidip verir. İyi partililere dikkat. Hiç güvenmiyorum onlara her an kazık atabilirler.
    evet korktugun başımıza gelecek maalesef...çogu döndü bile..haa partiye dahil olup ileride iktidar olursa diye posizyon alanlar halen can siperane savunuyorlar..ama sadece gönül bagı olup biz ülkücüyüz deyip.. bahcelinin akp ye yanasmasına kızdıgı için ip ye oy vereceklerini soyleyip sabah akşam akp ye sövenler başladılar. ama chp hdp ye yanasıyor vs demeye...

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kk bu seçimi alır.
    Belki dediğiniz doğu ve onlar salak olduklarını anlayacak sonra ama peki böyle salakliklarin olabileceğini hesaplayamayana bir lakap öneriniz var mı? İşte ben tam bundan bahsediyorum sonunda ne demek istediğimi anlatacağım galiba

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    2002 de almanya olmak için çıktığımız yolun sonu kuba hav anaya çıktı mk.
    Orda da $ yasak, heryerde ayaklı $ bozanlar var.
    Chli geçinen bazıları akp liler kadar faşizanlar maalesef. Tıpkı faşist erkan baş gibiler. Ümit hoca ya faşist diyenler kendi yazılarını insanlara vurdukları damgaya bakınca
    Another day in paradise

Sayfa 596/1009 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •