Swift masrafının nasıl kesileceğini tarif ediyormuş, OUR biz gönderen, BEN alıcı karşı banka, SHA da yarı yarıya imiş.
Gönderen de alan da tamam masraf almayacağız diyorsa, ve siz o esnada gönderenin yanındaysanız OUR yazdırmak en garantilisi gibi geldi bana, gönderen almadıysa zaten başkası da alamayacaktır gibi gibi....Yine de çok vakıf olduğum bir konu değil, öyle dediler. SHA yazmışlar, gönderen almadığı halde, alıcı da almayacağız dediği halde sistem alıcının, otomatik kesmiş masrafın yarısını...Ya da yalan söylediler..
Ablayı tanırım emicesine benzer yayvan konuşur , PowerPoint de yapacüz edecüz felan terlemeler , onu sonra yapacaz bunu sonra yapacaz PowerPoint sunumunda öyle konuşuyordu . Gece kurları düşürüp kaldırdılar hiç bir şey yapmamışlarsa bile bi şeyler yapmışlar , netekim netekim sonra 128 milyar dolar buhar oldu.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Şöyleymiş.
Swift Masraf Kodları
Swift işlemi yaparken gönderim masrafları çıkabilir. Swift masraf kodları şu şekildedir;
SHA (Shared Expenses)
Gönderilen tutarın banka masraflarını gönderenin, diğer masrafları alıcının karşıladığı masraf kodudur.
BEN (Beneficiary)
BEN kod, transferlerde bütün masrafların alıcıya ait olduğu masraf kodudur.
OUR
OUR kod, transferlerde bütün masrafların gönderene ait olduğu kod olarak belirlenmiştir.
Çok inandırıcı konuştun , hesap yaptım hakikaten acayip zengin olmuşuz , en kotu ev 3, 5 milyon araba 1 milyon et 350 TL , peynir 200 TL asgari ücretli reno Megan almak için 10 yıl hiç yemeden içmeden para biriktirse fiyat da artmazsa alabilir . Mezarda da sürer. Bu ikna edici konuşman nedeniyle fikrim değişmek üzere.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var, ziraat hesabına annemin 19 bin dul maaşı yatmış, yaz sonrası kullanacağı için 15 bin lirasına altın alalım dedik ama alış satış fiyatı arasında yüzde 5 fark vardı. Bugün gramını 1314 liraya satıyordu. Çok fahiş geldi. En az komisyonla internet üzerinden altın veya dolar nasıl alabilirim, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
Yer İmleri