Sayfa 602/1009 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sayın myfinans, altın fonu dediğiniz ZGOLD, GLDTR ve ALTIN.S mi yoksa ZGOLDI, GLDTRI mi?
    Onlar BYF,
    Hisse gibi alınıp satılabiliyorlar, ama net aktif değer denilen gerçek değerlerinden daha pahallıya alınabiliyor.Buna dikkat etmek lazım.Yoksa sıkıntı olur.
    Birde Tefas fonları var mesela AFO, TTA vs. Bunlar makassız, vergisiz fonlar.Ama alım satım işi 1 gün sürüyor.Saat 13'ten önce al sat emrini vermek gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Onlar BYF,
    Hisse gibi alınıp satılabiliyorlar, ama net aktif değer denilen gerçek değerlerinden daha pahallıya alınabiliyor.Buna dikkat etmek lazım.Yoksa sıkıntı olur.
    Birde Tefas fonları var mesela AFO, TTA vs. Bunlar makassız, vergisiz fonlar.Ama alım satım işi 1 gün sürüyor.Saat 13'ten önce al sat emrini vermek gerekiyor.
    Teşekkürler sayın myfinans, hemen bi bakayım..

3. Haberlere baktım, paso birbirine saydıran siyasetçi...
    Ne deprem, ne de başka birşey..

Günün incisi.. "savaş" düzenlemeleri adım adım geliyor..
    ingiltere klasik edebiyata tehlikeli der.
    Abd bireyleri borsadan şutlamaya yol yapar..
    Bizim koca ülke de boş işlerle uğraşıyor... Boş....

Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,162
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Herkesin dusundugu sey nedir ?

KK nin nasil ulkeyi,umutlari,gelecegi turk milletinden caldigi ne demek ?

KK'nin hangi eyleminden oturu bunu soyluyorsun.?
    Boş ver,kılıçdaroğlu hesap uzmanı,her belgelere ulaşma imkanı var,çekirdek devletçi,belkide bizler gibi ona yardım ediyoruz,didik didik araştırıyor,zaten hesap uzmanlarının özelliği budur,pat dış yardımlarıda içeriye oluk gibi akıtır,iyi bir yatırımlan kısa zamanda ülke kabustan kurtulur,zat ise ülkeyi dönülmez viraja sokma peşinde siyasal islamı dayatarak macera perest,diploması bile tartısma konusu,siyasal islam dış güçlerin kurgusudur,zaten sadece umudu bedevidir,kesinlikle kaçan gerçek dış yatırımcı gelmez seçilse bile,hataları varmı,var,o kadarıda kadı kızındada bulunur ülkenin geleceğine yönelmeli,çünkü iktidar 500 senelik borç taktı bu ülkeye

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Boş ver,kılıçdaroğlu hesap uzmanı,her belgelere ulaşma imkanı var,çekirdek devletçi,belkide bizler gibi ona yardım ediyoruz,didik didik araştırıyor,zaten hesap uzmanlarının özelliği budur,pat dış yardımlarıda içeriye oluk gibi akıtır,iyi bir yatırımlan kısa zamanda ülke kabustan kurtulur,zat ise ülkeyi dönülmez viraja sokma peşinde siyasal islamı dayatarak macera perest,diploması bile tartısma konusu,siyasal islam dış güçlerin kurgusudur,zaten sadece umudu bedevidir,kesinlikle kaçan gerçek dış yatırımcı gelmez seçilse bile,hataları varmı,var,o kadarıda kadı kızındada bulunur ülkenin geleceğine yönelmeli,çünkü iktidar 500 senelik borç taktı bu ülkeye
    Bos verecegim de, bu kadar agir iftira nasil atilir onu anlamaya calisiyorum.

Ulkeyi,umutlari,gelecegi turk milletinden caldigi diyor.

Adam bir gun iktidar olmus olsa, haa o gun yapti demek diyecegim ama yapmadi.

Nasil bir kafa, vicdan, ruh halidir bu, inanmak zor.

6. Arkadaşlar finans piyasalarına uzak bir insanım. 1 milyon tl. paranız olsa yıl sonuna kadar nasıl değerlendirirdiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder ve de iyi bayramlar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar finans piyasalarına uzak bir insanım. 1 milyon tl. paranız olsa yıl sonuna kadar nasıl değerlendirirdiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder ve de iyi bayramlar dilerim.
    Dolar karsisinda TL. degerini korumak isterdim.

Tumuyle Eurobond alirdim.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar finans piyasalarına uzak bir insanım. 1 milyon tl. paranız olsa yıl sonuna kadar nasıl değerlendirirdiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder ve de iyi bayramlar dilerim.
    Yepyeni yeni bir sürece giriyoruz. Bu süreçte gerçekten doğru seçim yapmak çok önemli ama bu da yetmeyecek önemli olan sırasıyla doğru tercih yapmak olacak. Yanlış tercih yapan 10× kaybedecek doğru tercih yapan parasını koruyacak sırasıyla doğru tercih yapan 10× kazanacak.
    Ama bu tercihi sen yapmalisin ben sadece kendi adıma konusuyorum bence ilk adım dövize dayalı bir enstrüman olmalı. Sonra BIST olailir.

Sayfa 602/1009 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •