Zamanında bankadan gram altın aldık, nasıl olsa o da altın, bu da altın, aynı fiyat dedik. Şimdi banka ile serbest piyasa arasındaki fark %10 a çıktı, külli zarar. Hadi dolar olsa bankadan çekip piyasada bozdurabiliyorsun, altında o da yok.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Stratejiyi ben dahil bir çok kişi 1 sene önceden her şeyi fizikiye geçerek kurdu seçim öncesi.
Bir çok kez Lübnan paylaşımları yapıldı bu forumda.
Bir gün sanal dolar ve altın hatta gümüşte de helalleşme ihtimali olabilir diye.
https://www.youtube.com/watch?v=D4yfn5oK0bA
Ben bu tür video yayınlarını X2 hızda (playback speed) dinliyorum, daha akıcı oluyor, çok hızlı gelirse X1,75 de denenebilir...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Serdar Akinan i izledim dün akşam hepsini değil , biraz izledim bıraktım , Serdar Akinan i Kan uykusu belgeselinden bilirim ben de Ağrı Patnos da askerlik yapmış bir kişi olarak bu konuda netim olayın bizatihi yasayaniyim , dün akşam atıp tutmuşlar , karsimisin falan filan , neyse Pamukoğlu paşa da ordunun en harbi komutanlarından biri buraya kadar sorun yok .
Sonra bir baktım , Kandile gitmiş Karayılan la da görüşmüş .Bu gazeteci takımına saygı duymam zor .Dün akşam baktım bayağı bitik yüzü yaşlanmış çökmüş karşısındaki adam da pazarcı gibi konuşuyor , bugün gözaltına alınıp sonradan kahraman olma numarası değilse anlatilanlarda da bi numara pek görmedim Müge anlı icin uyarı diye açtım fazla izlemedim ben izlememisken çok mühim bir şey geçmişse fikrim değişir . Yoksa gerçek muhalefet değil gibi . Bence harbi adam ne diyecekse hemen der az sonra az sonra yapmaz . Serdar Akinan neden alınacağını neden alınmayacağını bilecek kadar tecribelidir.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri