Sayfa 1005/1011 İlkİlk ... 550590595599510031004100510061007 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 8,033 - 8,040 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. iki haber de doğru...

Dava düşmüş değil.. devam ediyor... ama nasıl ve hangi koşullarda sürecek orası belirsizleşti... üst mahkeme topu tekrar alt mahkemeye atmış...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Malı yukarıdan vereceklerdir. Sazan çoktur. Bankalar tavan olacak diye saldırır. Bu haber hulk ve vakvakı ilgilendirir. Onlarda 2-3 tavanı ya görür ya görmez.
    Bizim piyasa çok beleşci başganım, fırsattan istifade komşuda pişen bizede düşer deyip tahtada hapis kalmış cesaretli speklere gün doğuyor, fışkırttıran fışkırttırana ne kadar ittirebilirsek kar hesabı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    iki haber de doğru...

Dava düşmüş değil.. devam ediyor... ama nasıl ve hangi koşullarda sürecek orası belirsizleşti... üst mahkeme topu tekrar alt mahkemeye atmış...
    Evet şimdi baktım.
    Halkbank yargıdan muaf değil kararıda var
    İş mahkemeye geri gelmiş
    Devam derse devam edecek
    bir halt olacağı yok.

4. Tohatlı dayucuğum naptın şortu kapattın mı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.reuters.com/legal/us-sup...es-2023-04-19/

US Supreme Court gives Turkey's Halkbank another chance to avoid charges

ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuşturma açılabilmesine olanak sağlayan alt mahkeme kararını iptal etti.Manhattan merkezli 2. ABD Temyiz Mahkemesi'ne Halkbank'ın davayı reddetme teklifini yeniden gözden geçirme emri verdi.

Yüksek Mahkeme, bankanın, yabancı ülkelere karşı açılan davalarda Amerikan mahkemelerinin yargı yetkisini sınırlayan Yabancı Egemen Dokunulmazlıklar Yasası (FSIA) adlı 1976 ABD yasası kapsamında korunduğu yönündeki görüşünü reddetti. Ancak mahkeme üyelerinin çoğunluğu, 2. Daire'nin bankanın 'örf ve adet hukuku' ilkeleri kapsamında dokunulmazlığı olup olmadığını tam olarak değerlendirmediğini tespit etti.

YORUM:Dava sonuçlanmadı,yüksek mahkeme "eksik soruşturma" kararıyla dosyayı temyiz mahkemesine geri gönderdi.Temyiz mahkemesi dosyayı yeniden inceleyecek ve bir karar verecek,sonrasında karara itiraz olursa muhtemelen yüksek mahkemenin önüne tekrar gelecek.En az 1 yılllık bir süreç.
    Farklı kanallarda kafa karışıklığı olmuş.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tohatlı dayucuğum naptın şortu kapattın mı
    Evet.............

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,176
    20 Nisan Perşembe (yarın) günü, yarım gün olması sebebiyle VİOP işlem saatleri farklılık göstermektedir. VİOP yarım gün işlem saatleri aşağıdaki gibidir.

VİOP Seans Saatleri

Seans Saatleri: 09.30-12.40
    Margin Call Kapanış Saati: 10.30
    Nakit Teminat Çekme Son Saati: 11.30
    Nakit Teminat Yatırma Son Saati: 12.30

Not : Yarım gün olması sebebiyle akşam seansı yapılmayacaktır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

SPOT kapanış, BofA tekrar en iyi satıcı oldu, son yarım saatte pozitife yaklaşmıştı,

Sayfa 1005/1011 İlkİlk ... 550590595599510031004100510061007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •