Sayfa 190/1003 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    10 mesajının 9 u kemal kilicdaroglunu kötülemek ile ilgili çok ilginç.
    ne alakası var ya ne söylemişse onu yazıyorum buraya 300 milyar dolar buldum getirdim demedi mi mesela diğeri altın dağıtacağız demedi mi bunları yazmak kötülemek mi oluyor?? Sen değilmiydin ülkede enflasyon yok herkesin durumu iyi diyen

2. Erdoğan: “Faizi düşürdük. Ne oldu, battık mı?”

3. Vayyyy beeee
    Nkolay da döviz ekranı kapalı
    Geliyor gelmekte olan
    Crash çı damlar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

4. 6 ay önce 1.50 olan dilim pizza

1.99 olmuş

%32.6 zâm

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ne alakası var ya ne söylemişse onu yazıyorum buraya 300 milyar dolar buldum getirdim demedi mi mesela diğeri altın dağıtacağız demedi mi bunları yazmak kötülemek mi oluyor?? Sen değilmiydin ülkede enflasyon yok herkesin durumu iyi diyen
    Kötüleme demeyelim o zaman laf çakma diyelim.
    Benim enflasyon yok dediğim zamanlarda Naci agbal ve öncesi az da olsa reel faiz vardı .başlıkta yazılan leş TL faizi laflarına istinaden 20 enflasyon varken 22 faizle en azindan paranın değeri korunuyordu.onu savunuyordum .şu an ise durum ortada.
    Ayrıca makro ekonomik verilerden bağımsız herkesin durumunun iyi olduğunu hala söylüyorum.bu bayram gidecegim kimse yok herkes yurtdışında.yahut yurtiçi gezilerde .

Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Vayyyy beeee
    Nkolay da döviz ekranı kapalı
    Geliyor gelmekte olan
    Crash çı damlar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Makas 1 lira olmuş .
    Neredeeen nereye...

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ayrıca makro ekonomik verilerden bağımsız herkesin durumunun iyi olduğunu hala söylüyorum.bu bayram gidecegim kimse yok herkes yurtdışında.yahut yurtiçi gezilerde .
    Bu kişiler ne iş yapıyorlar, mal/mülk gelir/gider durumları nedir örnek verebilir misiniz.
    çok merak ettim

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bu kişiler ne iş yapıyorlar, mal/mülk gelir/gider durumları nedir örnek verebilir misiniz.
    çok merak ettim
    Biri.diş hekimi ...biri ihracat işi yapıyor ufak çaplı....biri ne babadan para kalmış .....biri karı koca memur emeklisi ....diğeri özel sektörde çalışıyor karı koca...biri eski tüccar iyi kazanmış bankada parası var artı kira geliri var...biri karı koca beyaz yakalı...biri çiftçi 1000 -1500 dekar yer ekiyor ..

Sayfa 190/1003 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •