Sayfa 670/892 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Tahtaci Europower'la paralel mi goturecek, yoksa Europower ucacak gesan bakacak mi. Paydas olarak dilegim paralel ucus. Ama tahtacimiz bilir,

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
    uluun ve söke olayında atlayıp agzımın payını almıştım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    uluun ve söke olayında atlayıp agzımın payını almıştım...
    Europower alanlar sosyal medyadan cok atesli hedefler pesinde, o yuzden bu spekulasyona kurban gidecek bir grup olabilir, dikkatli olmak lazim.

3.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Europower alanlar sosyal medyadan cok atesli hedefler pesinde, o yuzden bu spekulasyona kurban gidecek bir grup olabilir, dikkatli olmak lazim.
    5-6 tavan sonrası tavan çözüldüğünde ya da daha fazla tavan sonrası çözüldüğünde hisse alan kısa vadeciler düşünsün.
    Ama günlük işlem yapanlar dışında uzun vadecilerinde EURPW da kazanacaklarını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    5-6 tavan sonrası tavan çözüldüğünde ya da daha fazla tavan sonrası çözüldüğünde hisse alan kısa vadeciler düşünsün.
    Ama günlük işlem yapanlar dışında uzun vadecilerinde EURPW da kazanacaklarını düşünüyorum.
    SN .RCAN Kesin olan bişey varki hisseyi almak degil elde tutabilmek kazandırıyor yoksa üç aşagı beş yukarı herkes degerini biliyor ama tutamıyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Tavan kapanan günün akşamında iftardan sonra içilen çayın tadı bir başka oluyor. 😀

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    SN .RCAN Kesin olan bişey varki hisseyi almak degil elde tutabilmek kazandırıyor yoksa üç aşagı beş yukarı herkes degerini biliyor ama tutamıyor...
    Aynen ortak. Tecübeyle sabit. Dün ve bugün birazını satıp başka yerde macea aramıştım. Lot azaltarak geri döndüm. Tutabilmek maharet.

7.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Aynen ortak. Tecübeyle sabit. Dün ve bugün birazını satıp başka yerde macea aramıştım. Lot azaltarak geri döndüm. Tutabilmek maharet.
    Hocam bence çayı sevmiyorsun sen, biz trade etmeyenler olarak çay içiyoruz sürekli

8. Gesan yine gözünü 100 lü rakamlara dikti galiba..

Sayfa 670/892 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •