Sayfa 192/1003 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Spor salonunda bankacı kız kardeşler ile makiato içip maserati muhabbeti yapıyormuş:-)
    Kahrolsun Gidivanizm
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    o kirazları elde işleyen çocuk işçinin gözleri kör olduysa onun ameliyatı içinse normal yani.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Spor salonunda bankacı kız kardeşler ile makiato içip maserati muhabbeti yapıyormuş:-)
    adamlar 1000 usd yi spor salonu aidatına veriyorlar, başkası da villanın 10 da birini alacaksınız o paraya diyor. yok mu ortası?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Dolayısıyla Türkiye hukuk sistemini güvenilir hale getirir, belirsizlikleri yok eder ve yabancı için güvenilir bir yatırım ortamı yaratabilirse; bağımsız bir Merkez Bankası ile son dönemde yaşanan tuhaf uygulamalara son verirse pekala yıllık ortalama 50 milyar doların çok üstünde döviz çekebilir.

https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...ten-20-04-2023

Son beş yılda giriş niye durdu?
    2010-2014 döneminde 169 milyar dolar çekebilen Türkiye'ye aynı yabancılar 2018-2022 döneminde, yani yine beş yılda niye bu sefer yalnızca 9 milyar dolar getirdi?

Yabancılar mı değişti, yoksa bizim uyguladığımız politikalar mı?

Ya da 2018-2022 döneminde bizdeki temel değişiklik, ekonomi politikalarına da yön veren yeni yönetim biçimi mi, yani Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi mi? Yabancı sakın bu yüzden Türkiye'ye gelmekten vazgeçmiş olmasın!

Bir ayrıntıyı da atlamamak gerek; son yıllardaki yabancılara gayrimenkul satışı düşülse doğrudan yatırım girişi ve bağlı olarak toplam giriş çok daha düşük olurdu.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    adamlar 1000 usd yi spor salonu aidatına veriyorlar, başkası da villanın 10 da birini alacaksınız o paraya diyor. yok mu ortası?
    Bi de eczacı bayan arkadaşı çok kazanıyormuş:-)

Adam hep bayanlardan örnek veriyor, sapık mıdır nedir? :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dolayısıyla Türkiye hukuk sistemini güvenilir hale getirir, belirsizlikleri yok eder ve yabancı için güvenilir bir yatırım ortamı yaratabilirse; bağımsız bir Merkez Bankası ile son dönemde yaşanan tuhaf uygulamalara son verirse pekala yıllık ortalama 50 milyar doların çok üstünde döviz çekebilir.

https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...ten-20-04-2023

Son beş yılda giriş niye durdu?
    2010-2014 döneminde 169 milyar dolar çekebilen Türkiye'ye aynı yabancılar 2018-2022 döneminde, yani yine beş yılda niye bu sefer yalnızca 9 milyar dolar getirdi?

Yabancılar mı değişti, yoksa bizim uyguladığımız politikalar mı?

Ya da 2018-2022 döneminde bizdeki temel değişiklik, ekonomi politikalarına da yön veren yeni yönetim biçimi mi, yani Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi mi? Yabancı sakın bu yüzden Türkiye'ye gelmekten vazgeçmiş olmasın!

Bir ayrıntıyı da atlamamak gerek; son yıllardaki yabancılara gayrimenkul satışı düşülse doğrudan yatırım girişi ve bağlı olarak toplam giriş çok daha düşük olurdu.
    Hocam yorma kendini, anlamak istemeyen anlamıyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Gündüz demi kapalı ,döviz al sat yokmu artık ?
    Gündüz girdim baktım kapalı daha sonra açıldı ama açılan makasın ağzı imiş.Fx sorsan bide.Fx in ne olduğunu bilmeden açmışlar.Yeni ekonomi modelimiz belli oldu.Faiz gibi dövizdede çok fiyatlı model.Politika faizi 8,5 piyasa 30 politika doları 19,40 piyasa 20,70.Makasın ağzı sanırım 5 tl ti bulur.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

8. Interactivebrokersda 19.417e usd alıs 19.405 usd satış var ben seçim gecesi aksiyonda alırım diyen için alternatif

YTD

Sayfa 192/1003 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •