Doaş fiyat olarak Tofaşın önündeyken bir arkadaş sürekli söyleniyordu Tofaş neredeyse geldi yakaladı diye.Şimdi Tofaş Doaşın nerdeyse 100 tl önüne geçti.O arkadaş kimbilir ne düşünüyordur.
https://youtu.be/zyxHRnvlXXk
Herkese iyi bayramlar dileğiyle
Tuncay turşucu bu sefer övmüş
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Adam doas demeye korkuyo. Bu hisse hep üvey evlat. Rekor karlarda bile tofas ve fordun gölgesinde kaldı. Kelaynak yüzünden. Bizden çaldığı paralar kursağından geçmesin.
Şu satın alma olayı olmasa ve keltoşun sağı solu oynamasa bu hisse çok rahat 200 liranın üzerindeydi şu an. Buralarda gezinmesi inanılmaz. Tahtada her türlü adilik var. Balık baştan kokar tabi.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Kuşlu sitede az önce bir detay farkettim.En son şirketten bir bildirim gelmişti.Genel Kurul ile ilgili.Meğer o bildirimi göndermelerinin nedeni, yatırımcıların Dggyo paylarının satınalınması nedeniyle Doaş yatırımcılarının toplantıda yaptığı itirazların ve bu itiraza haklı gerekçelerin belirtildiği yatırımcı görüşlerinin tutanaklarda belirtilmemesi nedeniyleymiş.Muhtemelen bu konuda çok şikayet gitti ve bu nedenle o görüşleri tutanaklara ekleyerek tekrar göndermek zorunda kaldılar görüşü hakim.Bunu okuyunca hem üzüldüm hem de güvenim sarsıldı.
Yer İmleri