Sayfa 117/427 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 929 - 936 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Hocam sen de hep düğün havası çalıyorsun gelip bir bakıyoruz damat yataklara düşmüş ızdıraptan
    Sen rahat ol moon kardeş,sen yataklara düşürene bak,belki de hasta değil tatil yapıyordur bizim de kendimize göre stratejimiz var,35 senelik tecrübemiz var, evellalah,para kazanmak kolay değil, burası borsa sen keyfine bakherkese bol kazançlar .YTD

2. Doaş fiyat olarak Tofaşın önündeyken bir arkadaş sürekli söyleniyordu Tofaş neredeyse geldi yakaladı diye.Şimdi Tofaş Doaşın nerdeyse 100 tl önüne geçti.O arkadaş kimbilir ne düşünüyordur.

3. https://youtu.be/zyxHRnvlXXk

Herkese iyi bayramlar dileğiyle

Tuncay turşucu bu sefer övmüş

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. Adam doas demeye korkuyo. Bu hisse hep üvey evlat. Rekor karlarda bile tofas ve fordun gölgesinde kaldı. Kelaynak yüzünden. Bizden çaldığı paralar kursağından geçmesin.

5.  Alıntı Originally Posted by ereglili Yazıyı Oku
    İş yatırım İlk çeyrekte 2.7 milyara yakın net kâr beklentisi vermiş. Doas yine pırıltısı ile ışık yayacak gibi. Dikenli gonca gibi
    bencede uzun vadede 400 leri bekliyorum.ytd.

6. Şu satın alma olayı olmasa ve keltoşun sağı solu oynamasa bu hisse çok rahat 200 liranın üzerindeydi şu an. Buralarda gezinmesi inanılmaz. Tahtada her türlü adilik var. Balık baştan kokar tabi.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

7.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Şu satın alma olayı olmasa ve keltoşun sağı solu oynamasa bu hisse çok rahat 200 liranın üzerindeydi şu an. Buralarda gezinmesi inanılmaz. Tahtada her türlü adilik var. Balık baştan kokar tabi.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Kuşlu sitede az önce bir detay farkettim.En son şirketten bir bildirim gelmişti.Genel Kurul ile ilgili.Meğer o bildirimi göndermelerinin nedeni, yatırımcıların Dggyo paylarının satınalınması nedeniyle Doaş yatırımcılarının toplantıda yaptığı itirazların ve bu itiraza haklı gerekçelerin belirtildiği yatırımcı görüşlerinin tutanaklarda belirtilmemesi nedeniyleymiş.Muhtemelen bu konuda çok şikayet gitti ve bu nedenle o görüşleri tutanaklara ekleyerek tekrar göndermek zorunda kaldılar görüşü hakim.Bunu okuyunca hem üzüldüm hem de güvenim sarsıldı.

8.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    bencede uzun vadede 400 leri bekliyorum.ytd.
    Ben orta vade o fiyatı bekliyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan...

Sayfa 117/427 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •