Bugün kötü endekse raðmen saðlam duracak mý bakalým… Güzel bir kapanýþ, içimizdeki öfkeyi hafifletir
Bugün kötü endekse raðmen saðlam duracak mý bakalým… Güzel bir kapanýþ, içimizdeki öfkeyi hafifletir
Endeksi %2.6 eksiden, + ya geçirdi herif
Mal Doas sen hala bakýn
Ortaklar temettü daðýtýmý 06 Nisan da baþlýyor. 10 Nisan da hesaplara geçer. Hayýrlý uðurlu olsun
Bu iyi haber .yarýn tavan bekliyorum.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yarýn tavan olabilirler.,,,,,,,,,miiiii .....Acabaaaaa,,,,,,tabiki ytd.
Temettülerin küçük bir miktarý hisseye dönse bu ortamda bizim için kazançtýr. Ýnþ en kýsa zamanda düzelir.
Yarýn tavan diye yazdým benimle kafa geçiyorsun . peki bakalým.kim daha ileri görüþlü .
Tüpraþ bölünecek %7 ye yakýn çýktý.bölünecek aðýrlaþacak denilince hisse alýnýr mý?alýnmaz tam da satma zamanýdýr .Tüpraþ bence bundan sonra bu temettü oranýný bir daha zor yakalar.son senesiydi bitti.ama güveni yüksek.
Toaso bu seneki favorim.bizim essekte favorimdir.
Peki bu hissenin beklentisi neydi ?
Temettü degilmiy di ?
Firma batýk deðil.
Satan yabancý .
Seçimin sonucu göremiyor bu gayet normal.
Kim görüyor ki.
Endeks 4350-4450 ye bu ay yine deðer gibi geliyor.daha da kötüsü olmasýn derim.daha kötüsünü düþünmek istemiyorum . ama seçim anketleri öne çýkamadýðý için satýþ yiyor.
Þimdi doas kayýtlý sermaye tavanýný yükselteceðini belirtiyordu. Umarým güzel bir zamanda açýklarlar.
Bize Katokulli yapmaz diye beklemiyorum.
kimseye güven olmaz.borsa kim kime sorsa.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Yer Ýmleri