Sayfa 645/1009 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Bu Peker'in klonunu izleyemiyorum ben...

Ne dediği anlaşılmıyor. Şivesinden dolayı değil, daldan dala atlıyor, bir şeyi tam anlatmadan başka şeye geçiyor, bir sürü arada isim zikrediyor. Bi de taklit yaptığı çok belli, o da onu itici yapıyor, lan anlat kendi üslubunda, şart mı aynı onun gibi anlatman.

Şimdi de Akinan'a çakıyordu, valla hiç anlamadım niye? Tırt yani...

2. JonDowes üstat bu makas daha da açılır minvalinde imalarda bulunmuş. Du bakali bu hafta inek yavrusunun kuyruğuyla bi uğraşacaklar sanırsam...

3. Yaz geliyor tatilde Yurtdışına gidecek olanlara da döviz lazım.
    Giden Türkler fiziki götürür ise dövizi satış makasından alacak. Muhtemelen kredi kartı harcamaları da.
    Gelenlerde alış makasından verecek.
    2 taraftan da makas alınacak gözüküyor yaz boyunca.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu Peker'in klonunu izleyemiyorum ben...

Ne dediği anlaşılmıyor. Şivesinden dolayı değil, daldan dala atlıyor, bir şeyi tam anlatmadan başka şeye geçiyor, bir sürü arada isim zikrediyor. Bi de taklit yaptığı çok belli, o da onu itici yapıyor, lan anlat kendi üslubunda, şart mı aynı onun gibi anlatman.

Şimdi de Akinan'a çakıyordu, valla hiç anlamadım niye? Tırt yani...
    Adam daha bir şey anlatmadan sürekli kanalı kapatılıyor. Milyon izleniyor. Seçim yaklaştıkça anlatacak gibi. Muhtemelen belgeler bir anda kaçtığı için elinde değil. Yakında belgeler dökülür.

5. Milli görüşçü Eniştem ve üç kardeşi ailecek Kılıçtaroğlu ve CHP ye veriyor. Milli görüşün okumuş karası basanlar CHP ve Kılıçtaroğluna verecek o kesin bizi de katarsan 11 oy garanti.

6. Kısacası aynı hamam ayn tas devam edecez..

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Dış Politikadan Sorumlu Başdanışmanı CHP’li Ünal Çeviköz:

“Suriyelilerin dönüşü muhtemelen 2 yıldan uzun sürecek. Geri dönüş muhakkak gönüllülük temelli olacak.”
    https://twitter.com/SiginmaciGundem/...84553026846721
    Memento mori

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var, gercek musluman olanlar, siyasi islam'dan nefret ederler.

Onlarin cepte dedikleri oylar bunlari gonderecek.
    Gerçek müslüman nedir? Ülkede islamı bilen kaç gerçek müslüman var?
    Gerçek müslüman dediğiniz, anadolunun saf insanları olmasın, yani eski kültürlerini islam zanneden insanlar?
    Gerçek islam ışıdın yaşadığı islamdır, ne eksik ne fazla
    Another day in paradise

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam daha bir şey anlatmadan sürekli kanalı kapatılıyor. Milyon izleniyor. Seçim yaklaştıkça anlatacak gibi. Muhtemelen belgeler bir anda kaçtığı için elinde değil. Yakında belgeler dökülür.
    Ne dediklerini gerçekten anlayamadım, şaka değil...

Akinanla papaz olmuşlar, Akinan Can Tanrıyar' ı anlatıyor, bize ne, anlattığı şeyler zaten herkesçe bilinen şeyler...birileri de sana ayar vermişler adamı sattın diyor, öyle mi bilemem??

Berikinin 6 nci bölümüne bakayım dedim daha şimdi, ilk 5 dakikada bi kıssa anlatıyor sözüm ona, ben anlattığı kıssayı bile anlayamadım, 6 ncı dakikaya geldin hala beni iyi dinleyin diyor, hala bir şey yok..

Atlaya atlaya gideyim mevzunun esasının bulayım dedim, mevzu yok ortada...Ben söyleyim ben böyleyim, bi anlatacağım yer yerinden oynayacak....öyle diyor.

Anlayan varsa anlatsın neden bahsediyor, ben anlamadım.

Sayfa 645/1009 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •