Sayfa 207/1003 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Akilli adam evini bos tutar.

Vehbi Koc'un dedigi gibi arsa altindir, icine ev yaparsin gumus olur, kiraci koyarsan teneke.

Syg,
    Dükkanı eve tercih ederim. Evde duygusallık var. Zira aile var. Çok fazla duygusal olursanız para kaybedersiniz. Çok fazla gerçekçi olursanız size hakaret etmeye başlarlar.
    Aslında bu perspektiften sermaye piyasaları daha güzeldir. Ama ondada para pula her an dönüşebilir. Bknz Credit suiss

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ogrenmek isteyen varsa memnuniyetle.
    Ama bir cok kisi beni sevmez.
    Bana satasir.
    Bana laf atar.
    Benim damarima basar.
    Yeri geldikce her konuda fikrimi belirtir, bilabedel tecrubelerimi paylasirim.

Syg,
    Sayin Dudu Ben de sizin gibi (anlatmistiniz bir ara)tahtakale piyasasinda calistim ;siz ve Chuckyden bircok sey ogrendim;tesekkurler fikirlerinizi anlatmaya devam edin ltf

3. bayram öncesi ddkkm opsiyon/teşvik teklif alan oldu mu, güncelde oranlar nasıl acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    2018 ağustos ayı 4 hisse söylenişti sayın dudu bana. Froto, hektaş, tüpraş, ereğli. Onun sayesinde çok güzel hisselere ortak oldum. Kiminden acemilikten erkenden çıktım. Kiminde hala duruyorum. Bazen sert acımasız gibi görünür konuşmaları ama almanız gerekeni alabilirsiniz takibe devam edersiniz. Kendisine tekrar teşekkür ederim. Saygılar sayın dudu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben de sayın Dudu'nun burada yazdıkları sayesinde sabırla hisseleri tutmayi öğrendim. Kendim öğretmenim ama Dudu üstadımiz doğru yatırım konusunda inanılmaz ufuk açıcı paylaşımlar yapar.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Her kararda cehalet ve KİRACI İÇİN OY İSTİSMARI akıyor...

Kirada yüzde 25 devam ettirirsen aklı başında olan tek Allahın kulu evini kiraya vermez.

Piyasada ev azalınca KİRALAR 3-4 KAT DAHA ARTAR.

Kirada olanlara ise ihtiyaçtan tahliye davası yağmuru ile davalar açılır.

3 Yıl evi boş dursa da 3. yıl sonunda daha ilk 6 ayda yeni kiracı ile zararını karşılar ve kara geçer.

Yok, Aynı kentte evi varsa akrabasına muvazaalı satış yapar, en çok 1 yılda kiracıyı kapı dışarı eder.

Evler kuru soğan değil ki hasatı bekleyip fiyatı düşsün.

Halk HİPERENFLASYON ile sıfırlanan alım güçleri ile ne yeni bir ev satın alacak güçteler, ne de müteahhitler bu kredi miktarları ile yeni bir inşaata başlayacak güçte.

SONUÇ: Önümüzdeki dönemde kiralar çok daha artar.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Ülkede 5 milyon kiracı varsa en az 4-5 milyon da ev sahibi var.

Aklı evvel oy istismarcılarına duyurulur.

İnsanlar 2. evi kredi çekerek ve kira gelirini hesaba katarak aldılar.

Üstelik kimsenin değer vermediği TUİK enflasyonu ile satın alma güçleri yok oldular.

Bu insanlar size oy atar mı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

DAS fon tefas a acik siz de kendiniz bunu alabilirdiniz
    TL kisminda aylik yuzde 2.6 getiri orani gorunuyor
    USD olarak 4-5civarinda sanirim mevduat karsiligi size ne bilgi gectiler...

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Ddm nin vade sonuydu bugün ykb den çekip seabank ta onikinci döviz fonuna aktarım yaptık.secim öncesi cekebilmek için ...vadeliye 1.25 faiz önerdi seabank diğerleri yüzümüze bakmadı sanki vebaliyiz...devran dönünce goruscez o bankalarla . Ytd
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Duduyu çok sever ve sayarım benim dedemde oturmayacaksan ev alma der. Çocuğun evlenmeden onun içinde alma hep arsa tarla al derdi. Neden diye sorduğum da içine bomba düşse toprak doldurur.yoluna devam edersin demişti. Ayrıca DUDU nün borsa da koç Grubu hisselerini alın üzülmesin dediğini hep duymuşumdur. Benimle dudu nün yaşı aynı gibi bende 60 ıma geldim. Ve hala borsa dayım.

Sayfa 207/1003 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •