Artan

12,76 10 18:10
33,02 9.99 18:10
23,12 9.99 18:10
141,00 9.98 18:10
46,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

17,19 -10 18:10
36,18 -10 18:10
272,25 -10 18:10
12,16 -9.99 18:10
74,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.805.446.028,00 18:10
14.223.544.334,65 18:10
14.085.110.567,02 18:10
9.446.543.575,46 18:10
9.349.972.073,95 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop L

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim Türkiye 4 kişilik tatile 10.000€ çekiyor. Kafayı yemişiz? Kafayı yemişiz kim niye sana gelip de salak salak 1 hafta otelinde yatsın? Sokağa çıksan köpekten yürünmüyor, restorana gitsen boru gibi kazık, aynı doğa ispanya italya hırvatistan yunanistan da da var amacın nedir?

Yeme içme avrupadan pahalı.

Ya kurlar yanlış, ya fiyatlar yanlış, yanlış hesap bağdattan döner böyle sürmez ülkemizde bi çeki düzen gelmesi gerekiyor işletmelere ipin ucu kaçmış. Konutta balon düşüncesine katılıyorum artırıyorum hizmet sektörümüzde de balon oluşmuş bi kendimize gelmemiz gerekiyor!
    Dur daha, dolarize olmuş millet bu ortamda bile 25-30'ları bekliyor dolarda...

Neymiş ihracatçı malını satamıyormuş...

İhracatçısını da, dolarize olanı da...

Herkes pozisyonuna göre konuşuyor...

Herkes kafayı sıyırmış...

Garip bir toplumuz vesselam...

Gerçi imam ... cemaat .... derler, vaziyet tam olarak bu...

2.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

%32 faiz teklif etmiş banka SMS ile.

Demek ki alsan 35 alırsın yüklü paraya.

Bu faizde, ne dolar ne borsa tat vermez bence.

Seçime bu kadar sıkı bir ortamda giriyorsak seçim sonrası daha da sıkılaşabilir.

İyi düşünmek lazım benim ALTINS1 pozumu da azaltmayı düşünüyorum da parayı ne yapacğaımı bulamadım çok uçuk makas oluşmuş bu şekilde sürmez gibi geliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku

Ulen herkes benim dolar dolmuş cebim şişsin de ülke ne olursa olsun modunda...

Adam 21 adil değer dedi diye bile rahatsız oluyor dolarize olmuş yurdum insanı...

Bedava TL ile ülkenin taşı, toprağı, emeği 2 senedir yabancıya bedavaya peşkeş çekildi, hiç umrunda değil...

Neymiş herkes direk bekliyormuş...

Piyasaların bir gerçeğidir, herkes aynı şeyi bekliyorsa dikkatli olmakta yarar vardır...

Değişim gerçekleşirse o dolarlar birilerinin bir taraflarında patlayabilir bir kaç sene...

Olmaz demeyin, istikrar varken on sene aynı seviyelerde kaldı...

4.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ulen herkes benim dolar dolmuş cebim şişsin de ülke ne olursa olsun modunda...

Adam 21 adil değer dedi diye bile rahatsız oluyor dolarize olmuş yurdum insanı...

Bedava TL ile ülkenin taşı, toprağı, emeği 2 senedir yabancıya bedavaya peşkeş çekildi, hiç umrunda değil...

Neymiş herkes direk bekliyormuş...

Piyasaların bir gerçeğidir, herkes aynı şeyi bekliyorsa dikkatli olmakta yarar vardır...

Değişim gerçekleşirse o dolarlar birilerinin bir taraflarında patlayabilir bir kaç sene...

Olmaz demeyin, istikrar varken on sene aynı seviyelerde kaldı...
    Self-fulfilling prophecy diye bir kavram var. Kendi kendini gerçekleştiren kehanet diye çevirebiliriz.

Herkes dolar çıkacak, çıkmalı diyor, sonra dolar alıyor, herkes alınca dolar çıkıyor ve gördün mü diyor

Normal bir ülkede dövizle işi olmayan (ihracatçı, ithalatçı vs) kimsenin döviz almaması lazım.

Tabi alanları anlıyorum şu anki şartlarda.. Ama o da kısır döngü işte..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

hocam size katılmıyorum.eski yıllarda kasada dolar vardı.şimdi rezervler ekside,eski yıllarda onlarca kamu malı,fabrikalar vardı,hamdolsun hepsi satıldı.eskiden kur korumamı vardı,orda da 100 miilyar dolardan fazla tl var ayrıca şimdilik 2 tür kur var.saonuç ta milli paramız paçavra ya döndürüldü.yani daha da çok örnrkler var. elinde parası olan kar amaçlı değil para yı koruma derdinde.

6.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam size katılmıyorum.eski yıllarda kasada dolar vardı.şimdi rezervler ekside,eski yıllarda onlarca kamu malı,fabrikalar vardı,hamdolsun hepsi satıldı.eskiden kur korumamı vardı,orda da 100 miilyar dolardan fazla tl var ayrıca şimdilik 2 tür kur var.saonuç ta milli paramız paçavra ya döndürüldü.yani daha da çok örnrkler var. elinde parası olan kar amaçlı değil para yı koruma derdinde.
    Kredibilite, kredibilite, kredibilite....

Gelirse sonuçlarını görürüz...

Gittiğinde sonuçlarını gördüğümüz gibi...

Artı mecburen alınması gereken aksiyonlar var... Bunlar da alındığında dolar öyle uçup kaçmayabilir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •