Sayfa 175/210 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1. Selam

Viopta fiziki teslimatlı Doviz kontratı aldığımızda fiziki teslimat işlemi nasıl yapılıyor.
    Malum makas iyice açılmaya başladı.
    Bilgisi olan destek olabilirse sevinirim.

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Selam

Viopta fiziki teslimatlı Doviz kontratı aldığımızda fiziki teslimat işlemi nasıl yapılıyor.
    Malum makas iyice açılmaya başladı.
    Bilgisi olan destek olabilirse sevinirim.
    Fiziki teslimat sadece pay piyasasında.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mevduati yine geçmiş, %44-45 fena değil. Sn. Kafkaf cuma kapanışa kadar günlük paylaşırsanız çok makbule geçer, %50 üstüne atarsa girebilirim.

Önceki paylaştığım altın/dolar arbitrajinda fiziki teslimat olmadığından eş zamanlı elle alım satım yapmak lazım. Açılan dolar/altın marjları getiriyi törpüledi. Viop resmi kuru esas alıyor ama fiziki dolar/altını o fiyata alamiyorsunuz, üç beş kuruş fark oluyordu ama zivanadan çıktı. Altın kontratları karşılığında bugün borsadan gldtr, zgold, altin kodlu altına endeksli hisseleri aldım, üçü de son bir haftadır resmi gram altın fiyatından yukarı doğru ayrışmış. Seçim sonrası işlemi kapatırken de böyle marj olursa %5 kardan gidecek. Marj açılırsa daha da çok olur.

Bunu da yazmak istedim hisse dışında fiziki teslimat olmayan varlıklarda işlem yapmak isteyen olursa ekstra risk veya dikkat edilecek konu olarak burada dursun, biri okursa faydası olur belki.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. EREGL mayıs alış, haziran satış olarak vioptan girdim. Alışım 33.94, satış 35.46. Vade 26 gün, yıllık getiri %63 görünüyor. O zamana kadar bozmazsam Mayıs sonu uzlaşmadan hisseye döneceğim, haziran sonu da kapanacak.

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 175/210 İlkİlk ... 75125165173174175176177185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •