Sayfa 679/1009 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Diyelim 4 CB adayından biri Vefat etti.Olasılık olarak bu ihtimal her zaman var.

Soru Seçim ertelenir mi ? YSK ne der ?

Astrologta çıtayı yükseltmiş.Yarın isim vereceğim diyor.

Ünlü astrolog Meral Güven seçime "Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım" dedi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/u...di-652535h.htm

https://www.youtube.com/watch?v=sqCfoloyVMM
    Öyle bir şey gerçek olursa kadın parayı kırar .Ama ben inanmam asla .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    Dolar tutuluyor. Orda duranda karsız bekliyor.
    Eurobond alanlar var, onlar dolar uzerinden yillik %10 civarinda kar ediyor.

Dovizi ne icin aldigini bilenler kar ediyor.

Bazi sirketler, ya hammade alip stock artiriyor, ya da kar'ini dolarda tutuyor.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Peki millet ittifakının bakanları belli mi?
    En azından Ekonominin başına kim gelecek?
    Ben daha önce de yazdım...Millet ittifakı açısından il müdür ,mdy dahi hangi parti atıyacağı belli...Tüm koltuklar paylaşılmış durumda...İlk defa Muhalefetin bu şekilde örgütlendiğine şahit olduğumdan kazanma olasılıkları da ilk turda %99 dur....

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Peki millet ittifakının bakanları belli mi?
    En azından Ekonominin başına kim gelecek?
    Ortak mutabakat metninde, her partiye en az bir bakanlık deniyor, sanırım oy dağılımına göre belirlenecek, herkes de o bakanlığa talip görünüyor. Boşu boşuna bel altı vuruşlara hedef de olmamak için, şimdilik sonuca bağlı. Seçim %50 ortada iken, çok da bir anlamı yok sanırım. Her partide oraya yakışan birileri var görünüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben daha önce de yazdım...Millet ittifakı açısından il müdür ,mdy dahi hangi parti atıyacağı belli...Tüm koltuklar paylaşılmış durumda...İlk defa Muhalefetin bu şekilde örgütlendiğine şahit olduğumdan kazanma olasılıkları da ilk turda %99 dur....
    Bence de ilk turda alirlar.

Iktidar degistikten sonra, yapilacak is o kadar da zor degil.

Turkiye'de bu konuda cok iyi yatismis Hoca'lar var.

Zor olan, alinacak onlemlere milletin dayanabilmesi.

Bunun icin de, en cok ezilen, oldurulen SGK Emeklileri, onlarin en asgari duzeyde, gecinebilmelerini saglamak, ulkeyi buyuk olcude rahatlatacaktir.

Umutlar artacak, cami cemaati disinda gencler is bulabilecektir.

Kadinlar ve ogrenciler daha bir guvenle sokaga cikabilecektir.

Kadinlarin can guvenligi en onemli konudur, bu konuda alinabilecek en sert onlemleri sahsen ben bekliyorum.

6. eurobondcular bir halt kazanmıyor..
    tavan bandından(özel/kamu) giren vergi/stopaj sonrası anca abd enflasyonunu çıkarıyor.
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ortak mutabakat metninde, her partiye en az bir bakanlık deniyor, sanırım oy dağılımına göre belirlenecek, herkes de o bakanlığa talip görünüyor. Boşu boşuna bel altı vuruşlara hedef de olmamak için, şimdilik sonuca bağlı. Seçim %50 ortada iken, çok da bir anlamı yok sanırım. Her partide oraya yakışan birileri var görünüyor.
    Bence secim %50 ortada degil.

Arkalarinda tum devlet gucu, satilmis havuz medyasi ve yalan vaatlerle bu oran tahmin ediliyor.

KK ilk turda alacaktir.

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence secim %50 ortada degil.

Arkalarinda tum devlet gucu, satilmis havuz medyasi ve yalan vaatlerle bu oran tahmin ediliyor.

KK ilk turda alacaktir.
    Özdağ 1.5 milyon mülteciye vatandaşlık verildi dedi.

Soylu ise 200 bin kişi şu an 126 bini oy kullanacak dedi.

Kılıçdaroğlu ise, seçmen listesine ulaşabiliyoruz, tersten hesaplayarak 'ilk defa oy kullanacaklar v.s' anlayabiliyoruz, 400-500 bin kişi dedi. Tabi bunun üzerinden de zaman geçti.

Dolayısıyla burası muamma, çünkü rakamlar yaklaşık değil, uçurum var aralarında.

Mühürsüz oy mevzusu da malum geçen seçimde...

Bence ortada..yaptıkları yapabileceklerinin teminatı...

Boşlamamak lazım...adamların davası var...onlar için her şey mübah..

Sayfa 679/1009 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •