Sayfa 681/1009 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Tahtakale'de doviz bitti diyorlar, 2 gun valorlu islem yapmaya baslamislar.

https://www.youtube.com/watch?v=auy0...C3%BCrk%C3%A7e

2.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku

Bayram öncesi ihtiyacı olanlar fizikileri bozdu.
    Kasadaki fizikilerde yavaş yavaş azalacak.
    Nisan ayıda bitiyor.6-8 milyar dolar civarında gene bir dış ticaret açığı muhtemel gelecektir.
    Dün tahmin etmiştik.
    Her gün dolaşımdaki fiziki döviz azalıyor.
    Mayıs sonunu bekleyecek Kapalı Çarşı, benim gibi aylık parça parça bozduranların fizikilerini toplayabilmek için.

3. Surlara okçu neyim mi yerleştirsek acaba....vaziyet kel..

Olaf Abi....bak bunların hepsi doktor mühendis sıhhi tesisatçı fayans ustası marangoz...i lazımsa diye şettim.

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Mezarda yatanlar da oy kullanabiliyormuş...İki önceki seçimde öle dediler.
    "Çok Müslüman insan bunlar, yalan sığmazlar "
    deyollaaa....
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Surlara okçu neyim mi yerleştirsek acaba....vaziyet kel..

Olaf Abi....bak bunların hepsi doktor mühendis sıhhi tesisatçı fayans ustası marangoz...i lazımsa diye şettim.

Bunlara Bizans usulü yapalım .........

Her Tak partiliye bi Suriyeli kaktiralim evinde baksın beslesin Ensar kardeşini , böylelikle de cennetlik olur . Bizim vergilerden şey olmasın.

Öncelikle şunu belirteyim.Benim hiçbir parti ile ne organik bir bağım ne de çıkar ilişkim var...Sıradan birkaç oyu olan bir seçmen olarak gördüklerim;

İstanbul da ceket koysalar kazanıyordu...%10 müfit gibi....Ne oldu İstanbulu bir anda kaybettiler...Hala sindiremediler o başka konu

Yakın zamanda da Hükümeti kaybedecekler...Ölüleri de diriltseler boş...Suriyeliside oy kullansa boş...ilk turda %55 ile seçim bitecek..

Vatansever vb kelimelere karşıyım Ahlaklı , çocuklarının geleceğini düşünen ve onlara yaşanabilir bir ülke bırakmak isteyen Devlet memurları da olduğuna inanıyorum...

Neyse yakında ne olacağını göreceğiz...

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bunlara Bizans usulü yapalım.

Her Tak partiliye bi Suriyeli kaktiralim evinde baksın beslesin Ensar kardeşini , böylelikle de cennetlik olur . Bizim vergilerden şey olmasın.
    Ama o zaman da Avrupada bir ülkeden tam bi ülkeye geçerken sınırda, polisi atlatan mülteciye koşarken 'çelme' takan gazeteci abla bizi, faşist, Hitler neyim ilan eder...olmaz...

Direk burdan otobüs kaldıracan Viyana'ya, Paris'e...uçak neyim de olur. Kek meyve suyu sınırsız...

8. hendeğin içine de timsah koysunlar...
    hendek muharebesi
    Memento mori

Sayfa 681/1009 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •