Sayfa 685/1009 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Bir banka daha mı batıyor yoksa? (abd).....

.....

Beklentilerinden fazla mevduat kaçışı yaşadıklarından dolayı, 50 milyar ilâ 100 milyar dolarlık varlık satışı yapmayı düşünüyorlarmış. Ellerindeki varlıkları büyük bankalara piyasa değerinin üzerinde satmayı teşvik etmek için, alıcılara teminat yada imtiyazlı hisse vermeyi düşünüyorlarmış....
    https://www.bloomberght.com/first-re...iriyor-2330343

Dün bankanın %50 oranında değer kaybeden hisse değeri, bugün de %30 düşmüş.
    Hükümetin bankayı kurtarmaya isteksiz olduğuna dair haber akışından sonra hissenin değerindeki düşme derinleşmiş...
    https://m.bloomberght.com/first-repu...ediyor-2330395

2. Bu seçim döneminde il il gezip miting yapmayacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ı seçime 25 gün kala ani bir karar değişikliğine yöneltip, sağlığını riske atma pahasına yurt gezileri ve il mitingleri yapmaya yönelten şey, herhalde anketlerde açık ara önde olması ve seçimi rahatça kazanacağına olan inancı olmasa gerek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın zaten yoğun olan programı içinde bir de bu mitingleri yeniden yapmaya başlamasının maliyetini dün gece çok acı bir deneyimle öğrendik.

Erdoğan, dün gece katıldığı bir programda aniden fenalaştı ve uzunca bir aranın ardından yeniden ekrana geldi ve oldukça yorgun bir ifade ile rahatsızlığının nedenini anlatıp, helallik istedi.

Cumhurbaşkanı nın kazanmak için sağlığı pahasına yollara düşmüş olması ve kendini bu kadar riske atması, herhalde rahatça kazandığı söylenen bir seçimin sonucunu pekiştirmek için olmasa gerek.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Secim ikinci tura kalir diyenler, bakin Fatih ALTAYLI ne diyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kimse tavuk ciğeri indirecem demiyor. Oy moy yok. Bu nasıl seçim seçmenlere vaad yokmu. Gaz verdiler emekli ettiler kredi verdiler. Bir tavuk ciğeri düşürecem diyen yok. 41 ila 45 tl arası. Ama ben 26 tlden buluyorum şimdilik. hemde onlardan çok çok güzel doğal antibiyotiksiz. Toros tavuk ciğer dondurulmuş.
    Valla bizimkisine ekstradan ne versen, ya motoru bozuyor, ya hasta oluyor, geçen aylarda acile gittik, ultrason, röntgen, kan tahlili, antibiyotik 1850 TL haşırt the blackboard...

Kendimiz kaşındık tabi...veteriner kuru mamadan başka bir şey vermeyin dedi. Dün baktım yerde duran poşete yanaşmış, lık lık lık götürüyor, ula dedim ne içiyor bu. Süt kutusuna tırnak atıp patlatmayı keşfetmiş, süt içiyormuş yerde bırakmışlar market poşetini, gene motoru bozmaz inşallah.

Hem ne demiş Yüce Sith Lordu Ulu Galaktik Hakanımız Palpatine; Ciğer bulamazlarsa, antrikot yesinler...

4.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Valla bizimkisine ekstradan ne versen, ya motoru bozuyor, ya hasta oluyor, geçen aylarda acile gittik, ultrason, röntgen, kan tahlili, antibiyotik 1850 TL haşırt the blackboard...

Kendimiz kaşındık tabi...veteriner kuru mamadan başka bir şey vermeyin dedi. Dün baktım yerde duran poşete yanaşmış, lık lık lık götürüyor, ula dedim ne içiyor bu. Süt kutusuna tırnak atıp patlatmayı keşfetmiş, süt içiyormuş yerde bırakmışlar market poşetini, gene motoru bozmaz inşallah.

Hem ne demiş Yüce Sith Lordu Ulu Galaktik Hakanımız Palpatine; Ciğer bulamazlarsa, antrikot yesinler...
    Evdeki kedime pişirerek veriyorum. Yaş mama niyetine. Sokak kedilerine çiğ.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Burada uzun bir pampa var, aynisini diyor.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Evdeki kedime pişirerek veriyorum. Yaş mama niyetine. Sokak kedilerine çiğ.
    Hep öyle alıştıysa sıkıntı yok, bizimkinin sindirim sistemi hassasmış, vermeyin dedi veteriner, böyle gidecek artık dedi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Gazeteci Can Tanrıyar, Muhammed Yakut hakkında yürütülen soruşturma kapsamında; Yakut'a video paylaşımlarında kullanılmak üzere bilgi, belge, fotoğraf ve benzeri aktarımında bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...sag_textmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Gazeteci Can Tanrıyar, Muhammed Yakut hakkında yürütülen soruşturma kapsamında; Yakut'a video paylaşımlarında kullanılmak üzere bilgi, belge, fotoğraf ve benzeri aktarımında bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...sag_textmanset
    Demek ki adamın dedikleri doğru. Yoksa palavracı olsa niye peşimde koşsunlar.

Sayfa 685/1009 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •