Sayfa 236/1003 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Şahane özetlenmiş..

PPZ fon alip gunluk stopajsiz getiri elde edersiniz
    Mevduat karsiligi da 29.57%

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    1 aylik kkm olursa faiz de%30 olursa girerim gerisi tras..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. olay bu kadar basit değil muhalefet güzellemesi yapmış güven gelecek az bir faiz artışı ile yırtarız yabancı da kerizdi zaten

4. Bu muhalif ekonomistlerde iyice polyanna oldu işlerine geldi mi enag enflasyonuna göre herşeyi hesaplıyorlar ama iş dolar kuruna faize geldi mi az bir faiz artışı ile dertler biter muhalefet gelir güven verir yüzde 150 enflasyon ortamında yabancı düşük kurdan para yağdırır dertler biter yapma yaaa

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    4x4 SUV vergisinden kacmak icin 4x4 kamyonete kactilar...

Akaryakit vergisinden kacmak icin otogaz donusumu yaptilar.

Benzin daha pahali diye dizel araca kaydilar...

Dovlet bekledi bekledi o sektorde guzel vergi potansiyali olusunca kokledi vergiyi...

Allah yaratti demedi.

Akilli adam bu dovletten mumkun oldugu kadar uzak durur...

Syg,
    Gılıjdarov neler yaptın sen böyle, 20 yılda kim geldiyse öptün :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu muhalif ekonomistlerde iyice polyanna oldu işlerine geldi mi enag enflasyonuna göre herşeyi hesaplıyorlar ama iş dolar kuruna faize geldi mi az bir faiz artışı ile dertler biter muhalefet gelir güven verir yüzde 150 enflasyon ortamında yabancı düşük kurdan para yağdırır dertler biter yapma yaaa
    İktidar partisi de faizler düşünce enflasyon ve kur düşer diyor:-) Bu daha mı mantıklı ya da bilimsel?

Gılıjdarov, milletin düşünme yetisini aldın elinden :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Gise dekiler gun icinde milyon insan ile ugrasiyo sohbet etmek isteyen, emekli ler filan, fatura yapmak isteyen yada yeni musteri gibi filan sifre atm sorunu..
    O yuzden MT daha iyi fikir olacak onlarin ortam biraz daha sakin

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Şubeden de bu işler müşteri temsilcileri ile.oluyor galiba .gise memurları yapamıyor .benim normalde hesabın qbn de idi telefonla ayarliyordim.son sefer denizbanka gittim oradaki MT de tanıdık .ama ben yinede gişe memuruna bir sorayım dedim şu gun ddkm bitecek size gelsem 11 de işlemlerimi yaparmisiniz diye ..maaesef yukarı katta bilmem ne hanıma cikacaksiniz dedi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bu muhalif ekonomistlerde iyice polyanna oldu işlerine geldi mi enag enflasyonuna göre herşeyi hesaplıyorlar ama iş dolar kuruna faize geldi mi az bir faiz artışı ile dertler biter muhalefet gelir güven verir yüzde 150 enflasyon ortamında yabancı düşük kurdan para yağdırır dertler biter yapma yaaa
    Muhalefet reklamlarda 300 milyar dolar getirdim diyor. Yani hali hazırda paralar geldi bahri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 236/1003 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •