Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    46 yaşımda pilotluk eğitimi almaya karar verdim, teknik üniye gittim, emekli pilot albay bölüm sorumludu ile konuşmaya çünkü, çok para eğitim, adam dediki, okulu bitirdin, diplomayı aldın, 1. Pilot olabilmen için .. saat uçman lazım, yaşın 51 olacak o yaştan sonra 1. Pilot olamazsın, ayrıca dayın varmı 2. Pilot olarak uçabilmek için, onuda geçtim, sen bir havayolu yön olsan, biri 27 yaşında biri 47 yaşında 2 sıfır pilot iş müracat etse hangisini tercih edersin dedi.
    Şimdi size soruyorum, ülke yönetilecek, 4 aday var, 2 si 70 yaş, biri 54 yaş biri 57 yaş.
    Yav bu ülke bir havayolu şirketi kadar mı önemsiz?
    Another day in paradise

TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranını %8,50 olarak korudu (Beklenti %8,50, Önceki %8,50)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Şimdi size soruyorum, ülke yönetilecek, 4 aday var, 2 si 70 yaş, biri 54 yaş biri 57 yaş.
    Yav bu ülke bir havayolu şirketi kadar mı önemsiz?
    gerçekten çok garip bir yaklaşımınız var ..iilaki bir şey bulupta kk na ( aslında chp ye ) karşı çıkacak, kötüleyecek bir şeyler bulabilmek için çabalıyorsunuz.yok öyleymişte, yaşlıymışta,pilotlukla benzetmeler...
    yaş konusu: dünyada daha yaşlı liderlerde var ( abd başkanı mesela )
    bu yaklaşımla yaşlıları ne yapmalı sizce.. kaç yaşına kadar çalışmalılar,o yaştan sonra ne olmalılar..
    garip, gerçekten çok garip....
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    gerçekten çok garip bir yaklaşımınız var ..iilaki bir şey bulupta kk na ( aslında chp ye ) karşı çıkacak, kötüleyecek bir şeyler bulabilmek için çabalıyorsunuz.yok öyleymişte, yaşlıymışta,pilotlukla benzetmeler...
    yaş konusu: dünyada daha yaşlı liderlerde var ( abd başkanı mesela )
    bu yaklaşımla yaşlıları ne yapmalı sizce.. kaç yaşına kadar çalışmalılar,o yaştan sonra ne olmalılar..
    garip, gerçekten çok garip....
    Kusura bakmayın yanlış yazmışım kk 74 yaşındaymış. Gitsin torun sevsin. Olmadı bshçe alsın çiçek böcek yapsın. 65 yaş üstü ulaşımda ücret bile alınmıyor, anlayın ne kdr işe yaramaz olduğunu. 65 yaş üstü sırf bu yüzden akp ye oy verdi. Yalansa yalan deyin. 65 yaş üstü işe yaramazsın kardeşim bu dünyanın gerçeği. 2ü yaşındaki insanları, 30 yaşındaki 40 yaşındaki insanları anlayamazsın. Hanginşz 20 yaşındaki çocuklarınızl aa tartışmıyorsunuz?
    Kuşak farkı diye bir gerçek var. Mesela iyipli bahadırın abd macerası 50 yaş üstü için utanç vericiyken 25 yaş altı için gayet anlaşılabilir bir durum.
    Bidon kötü bir örnek, kötüden örnek olmaz, merkel bıraktı gitti.
    Another day in paradise

dediğim gibi.. garip bie düşünme tarzınız var.. haklı sanıyorsunuz kendiniizi, bunu kanıtlamak içinde her argümanı kullanıyorsunuz..size göre genç biri gelse ülke kurtulacak ama yaşlı biri gelirse batacak..herkes sizin gibi düşünmek zorunda deüğil.. biraz tartışma kültürü edinin .

bu düşünceniz bir kafa yapınızı çok net anlatıyor..
    sizinle tartışmayacağım.. engelledim sizi..

tarıişmak anlamsız sizin giblerler
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    dediğim gibi.. garip bie düşünme tarzınız var.. haklı sanıyorsunuz kendiniizi, bunu kanıtlamak içinde her argümanı kullanıyorsunuz..size göre genç biri gelse ülke kurtulacak ama yaşlı biri gelirse batacak..herkes sizin gibi düşünmek zorunda deüğil.. biraz tartışma kültürü edinin .

Konu genç biri değil konu 10 yıldır seçim kaybetmiş 74 yaşında birinin ülkeye kurtarıcı olarak sunulması. Elbette her argümanı mantık dahilinde kullanacağım, bundan niye rahatsız oldunuz ki. Ayrıca tartışıyoruz burada, farklı bişey mi yapıyoruz. Kafanıza silah mı dayadım.
    Another day in paradise

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,074

Böyle i,tlerlen ilgilenmiyorum,gelip havlıyor böyle yerlerde,akıl yasta deil bastadır bunu ögrenememis hala,bu çocuguda kara listeme aldım,bundan sonra kendi düsünsün benim kim oldugumu ögrenmesi için,üzücü olanıda onu alıntı yaparak paylasım yapmam zamanla,bana göre bir nevi trol, acaba memleket için ne fedakarlık yapıp benim gibi iktidar tarafından mahkeme görmüs.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Böyle i,tlerlen ilgilenmiyorum,gelip havlıyor böyle yerlerde,akıl yasta deil bastadır bunu ögrenememis hala,bu çocuguda kara listeme aldım,bundan sonra kendi düsünsün benim kim oldugumu ögrenmesi için,üzücü olanıda onu alıntı yaparak paylasım yapmam zamanla,bana göre bir nevi trol, acaba memleket için ne fedakarlık yapıp benim gibi iktidar tarafından mahkeme görmüs.
    Yazık beyniniz sulanmış, karar verme yetinizi yitirmişsiniz. Mahkeme görünce kahramanmı olunuyor yani?
    İt sözünüzde kalite ve insanlığınızın kısa özeti..
    Bakın bunlar da chp zihniyeti, eleştiriye asla tahammülleri yok. Onlar gibi düşünmezsen ya troll sün ya hakaret ederler.
    Kara listesine almış, çokta üzüldüm. Kahrımdan ölürüm.
    Another day in paradise

Sayfa 353/1001 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •