Sayfa 81/419 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 641 - 648 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. İş iyice rezalete döndü. Bu hareketler hayra alamet değil ve başımıza iş açacaklar gibi. Yeni bir bedelli patlatırlarsa şaşırmam.

2. Psikolojik harp uyguluyorlar yatırımcılarına ahlaksızlar…

3. 6 milyarlık iş sözleşmesini başka bir şirket yapsaydı 5 tavanı vardı karel eksi de diyecek başka birşey yok

4. Karel Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu ve İcra Kurulu Üyesi Yavuz Bayız, Romanya Ulusal Savunma Bakanı Sayın Angel Tilvar’ı ziyaret etti. İşbirliği olanaklarının ve mevcut projelerin konuşulduğu görüşmeler oldukça verimli geçti.
    Romanya’daki program çerçevesinde, Romanya Büyükelçimiz Sayın Özgür Kıvanç Altan ve Arçelik Grubu Romanya Ülke Müdürü Sayın Murat Büyükerk de ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.
    Ayrıca Arçelik'in Romanya’daki endüstri 4.0 esasına göre tasarlanan ve robotların yoğun olarak kullanıldığı karanlık fabrikalara örnek olan üretim tesisinde de incelemelerde bulunuldu.

5.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Karel Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu ve İcra Kurulu Üyesi Yavuz Bayız, Romanya Ulusal Savunma Bakanı Sayın Angel Tilvar’ı ziyaret etti. İşbirliği olanaklarının ve mevcut projelerin konuşulduğu görüşmeler oldukça verimli geçti.
    Romanya’daki program çerçevesinde, Romanya Büyükelçimiz Sayın Özgür Kıvanç Altan ve Arçelik Grubu Romanya Ülke Müdürü Sayın Murat Büyükerk de ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.
    Ayrıca Arçelik'in Romanya’daki endüstri 4.0 esasına göre tasarlanan ve robotların yoğun olarak kullanıldığı karanlık fabrikalara örnek olan üretim tesisinde de incelemelerde bulunuldu.
    Haber linki var mı ortak, mühendis kardeşlerin faal olması iyi, savunma sanayinde de bir bomba lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. Karel de hisse fiyatında yaşanan acayiplikler ve saçma fiyatlamalarla şirkette gerçekte olanların hiç ilgisi yok, yaşananların kasıtlı olarak baskı amaçlı suni fiyatlamalar olduğu o kadar belli ki...

Şirket hem çok büyük iş anlaşmaları yapıyor, hem ciddi büyüme sağlayacak şekilde doğru alanlarda başarılı üretim ve ARGE yürütüyor hem de yurtdışına yönelik çok ciddi çalışmalar yürütüyor. Son bir yıl içinde Azerbaycan, Filipinler, Pakistan, Irak ve son olarak da Romanya'da çalışmalar var. Bu çalışmaların kısa zamanda bazı anlaşmalara döneceğine eminim. Bilenler bilir özellikle Romanya'da doğan holdingin epey kuvvetli altyapısı varmış, doğan holdingin katkısıyla Romanya konusunda önemli bağlantılar olacağını düşünüyorum. Pakistan'ın aselsanı denilebilecek şirketle (National Radio Telecom Corporation Of Pakistan) işbirliği konusunda da artık kap gelmeli, bu kadar ketumluk yeter, rakam önemli değil önemli olan ihracat bağlantılarının konuşulmaya başlanması yeter, başlanmış işler habere dönsün artık...

7.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Karel de hisse fiyatında yaşanan acayiplikler ve saçma fiyatlamalarla şirkette gerçekte olanların hiç ilgisi yok, yaşananların kasıtlı olarak baskı amaçlı suni fiyatlamalar olduğu o kadar belli ki...

Şirket hem çok büyük iş anlaşmaları yapıyor, hem ciddi büyüme sağlayacak şekilde doğru alanlarda başarılı üretim ve ARGE yürütüyor hem de yurtdışına yönelik çok ciddi çalışmalar yürütüyor. Son bir yıl içinde Azerbaycan, Filipinler, Pakistan, Irak ve son olarak da Romanya'da çalışmalar var. Bu çalışmaların kısa zamanda bazı anlaşmalara döneceğine eminim. Bilenler bilir özellikle Romanya'da doğan holdingin epey kuvvetli altyapısı varmış, doğan holdingin katkısıyla Romanya konusunda önemli bağlantılar olacağını düşünüyorum. Pakistan'ın aselsanı denilebilecek şirketle işbirliği konusunda da artık kap gelmeli, artık bu kadar ketumluk yeter, rakam önemli değil önemli olan ihracat bağlantılarının konuşulmaya başlanması yeter, başlanmış işler habere dönsün artık...

Teşekkürler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Romanya’ da şirket kurulacak ve Avrupa pazarına satış ve pazarlama bu şirket üzerinden olacak.

Sayfa 81/419 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •