Sayfa 154/1005 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Viop L

1. Son güne yüksek kontrat kalmış. Long ve short olanlar farklı mı aynı mı bilmiyoruz. 17:30'dn sonra hareket olur bence.

Hakan Bayrakçı Salı günü anket açıklayacağım ondan sonra çok değişmez dedi geçen gün.

Büyük para net anket sonucu hatta kesin seçim sonucu görmeden topa girmez bence, az para ile hafta sonu ve bayram riski alınabiliyor.

Normalde düşen hisse akşam son dakika alınır ise ertesi iş günü bir tepki olabiliyor, satıcı önceki gün zaten satmış oluyor. Yükselen hisse için o tip bir şey olmayabilir.

Hisse vadeli long taşıyanlar ileri vadeye geçmek istediğinde yüksek fiyat bazen cezbetmiyor şeklinde de mesaj gördüm.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...015361/photo/1
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Kılıçdaroğlu Sierra Nevada Corporotion ile görüştüm gelip yatırım yapacaklar demiş.
    Bunu seneler önce ben yazmıştım haa bunların sahibi Türk gidin yatırım getirin diye.
    Bravo bu doğru iş.
    Crytekin sahipleri de Türk onları da getir. Memelekkette büyük bir video oyun yatırımı yapılsın.
    Daha bir sürü Türk var yurt dışında büyümüş hepsiyle görüşün.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kabuklu Ceviz A101'de 64 TL idi.

Bunu kıran makinalar muhtemelen yok çünkü iç ceviz kilo 200 TL altında pek yok. Elle kırdırmak da işçilikden dolayı yüksek maliyetli oluyor muhtemelen.
    Abi o cevizden 250 gr. İç ancak çıkar. O da ne idugu belirsiz. Kaliteli cevizin iç oranı %42 den yüksek olmalıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BIM de ceviz 65 tl.Elimle seçiyorum.Gayette güzel.Tartmadım ama kanımca %50 ceviz içi çıkar...Memlekette cevizin bol olması normal.5-10 sene önce herkes dağ-bayır demeden ceviz ekti.

5. seçim sonucu tahmini bu kadar kolay olan seçim olmamıştır..

sayı belli, matematik ortada...

anketler genelde 2000 kişi üzerinde yapılıyor.

dün fransada oy vermek için otobüs tutan teyzelerin görüntüsü vardı...

kadın kafirlerin kazanmaması için oy vereceğiz diyordu oysa kafir dediği memlekettte kafirlerin tuvaletini temizleyerek para kazanıyordu...

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIM de ceviz 65 tl.Elimle seçiyorum.Gayette güzel.Tartmadım ama kanımca %50 ceviz içi çıkar...Memlekette cevizin bol olması normal.5-10 sene önce herkes dağ-bayır demeden ceviz ekti.
    Migrosta bayram öncesi 55 lira gördüm. Şu an bilemiyorum.

7. Dünyanın bur numarası california çevirinin gümrük çıkışı 75 TL. Gerisini siz hesaplarsiniz

Tüpraşın sabahtan bilanço açıklaması, Ereglinin dün akşam geri alım işini netleştirmesi vadenin son gününde büyük çarpışma olabileceğini gösterebilir.

Sayfa 154/1005 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •