Sayfa 155/1005 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara beyaz eşyada erkenden taksit ile ödeme yapılıyordu sonradan beyaz eşya teslim ediliyordu. Sonradan bu duruma ilginç bir şekilde TCMB müdehale etti. İlanların altına TCMB kuralı gereği deyip bir kısım küçük yazılar yazdılar.

Eskiden enflasyondan korunmanın yolu oydu, üretici de karlı, tüketici de karlı oluyordu ama bankacılık dışı bir piyasa oluşması istenmedi belki.

Sonradan falancaevim gibi sistemler çıktı, onlar da buradaki rantı gördü belki. BDDK olaylar çok büyümeden müdehale etti bir kısım önlemler getirdi.
    Aynı sistem farklı bir usulle devam ediyor.

Örneğin 130 liradan Arçelik veya 14 liradan vesbe alıyorsunuz. Kısa bir süre sonra Arçelik 100 liraya vesbe 10 liraya iniyor. 6-8 ay yatay seyrediyor. Sonra Arçelik 150 lira vesbe 15 lira oluyor. Siz de kar ettim diye satıyorsunuz.

İki taraf da bu alışverişten memnun.

2. Viop nisan vadede alici yok. Tahtanin alti bos. Sanirim dunku gibi bir seans olacak. Saticilar sabah erkenden damlamis

3. Toaso da 233 den başladıkları düşüş 200 altına inecek gibi.
    Net kar beklenti paralel ama favök çok kötü.
    3 gündür boşuna vurmuyorlarmış!

4. Haziran vade ile endeks arasinda 50 puan var. Gunluk 1 puan makas var. Gelde burada long ol ve secim riskini al.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    Kurt yine karakediye bürünmüş uğursuzluk getirecek

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Toaso da 233 den başladıkları düşüş 200 altına inecek gibi.
    Net kar beklenti paralel ama favök çok kötü.
    3 gündür boşuna vurmuyorlarmış!
    bende yok. olsaydı da bu kadar karamsar olmazdım. bence bugün bir şans vermeli.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by mehdaoui Yazıyı Oku
    Viop nisan vadede alici yok. Tahtanin alti bos. Sanirim dunku gibi bir seans olacak. Saticilar sabah erkenden damlamis
    nisan vade tahtanın altının üstünün en ufak bi önemi yok, gün sonu spot endeksle nakit uzlaşacak..

aşağı yada yukarı makas açacak bi vuruş görürseniz bu sadece hatalı işlem olabilir, bi keramet aramayıp hemen tersi yöne poz açmak gerekir

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bende yok. olsaydı da bu kadar karamsar olmazdım. bence bugün bir şans vermeli.
    223 civarı hepsini froto yaptım ama o da beter durumda.
    Bakalım.

Sayfa 155/1005 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •