Bugün uzlaşma saat kaçta olacak sonra long açayım.
Bugün uzlaşma saat kaçta olacak sonra long açayım.
Haftalık grafikte de yapı bozuldu.
Rusya Türkiye'ye indirimli inşaat malzemesi satmayı teklif etmiş. Ücretsiz inşaat malzemeleri de göndermiş. Daha fazla domates vs alacakmış.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Vade sonu uzlaşma fiyatı, dayanak varlık olarak kabul edilen BIST 30 Endeksinin son işlem gününde spot piyasadaki seansta sürekli müzayedenin son 30 dakikası süresince ilan edilen endeks değerlerinin zaman ağırlıklı ortalaması ile BIST 30 Endeks kapanış değerinin sırasıyla %80 ve %20 oranlarıyla ağırlıklandırılması ile hesaplanan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir. Vade sonu uzlaşma fiyatı, bulunan değerin en yakın fiyat adımına yuvarlanması ile elde edilen değerdir.
Son işlem gününde, spot piyasada seansın ve/veya kapanış seansının kısmen veya tamamen kapalı olması veya spot piyasada endeks değerinin hesaplanamaması durumunda vade sonu uzlaşma fiyatı, Uzlaşma Fiyatı Komitesi tarafından belirlenir.
16.07.2024 - 10.12.2024
Buraları okuyan yeni oyuncular gazoz kapağı oyuncularına göre sakın pozisyon almayın Tezgah la gelen tezgah la gider.
Kendinizi geliştirip tecrübe edinin ama kimsenin lafı ile pozisyon açmayın.
bunları muhataplarla tartışma çıkacağını bildiğim halde yazıyorum ,gerçi sonra bizim tartışan birisi olduğumuz algısı çıkarmaya çalışıyorlarda sıkıntı değil arada böyle halka açık yerlerde deşifre edilmeli düzenekler.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri