Sayfa 202/1005 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Vadelide short açıp, aynı tutarda hisse vadelide long açmak mantıklı mıdır? Örneğin 12. ay vadelide shor açıp yaklaşık 100 bin tl ile 10 kontrat yine hisse vadelide Akbnk, garan, sahol, kchol, sise, eregli, thyao gibi 8 10 kağıtta long olmak avantajlı olabilir.

Örneğin 12.ayda 5 short açarsak bu bahsettiğim kağıtlarda ne kadar tutarda long açmam gerekir. Riski nedir.
    Sadece yakın vade ve bazen de bir sonraki vade likit. Bu tip şeyler kilitlenmeye neden oluyor. Öte yandan arbitraj fonlarının kilitlenme sorunu yok vadeye kadar bekliyorlar.

Büyük para sahipleri robotunu bol paralı fon ile destekleyip kendi endekslerini belirleyip Borsa İstanbul'un belirlediği endekse karşı oynayabilir. O arada ters bir adama rast gelinirse sorun olur.

Aslen belirli bir tutarın üzerinde BIST e para sokmak akıl karı değil. Geçen yıl biri spekülasyon yaptı nerede ise tüm piyasa ona karşı oynadı. Herifin kimliği filan açıklandı.

Burada biri vardı en uzak vadede 1-2 adet alım satım yapıyordu sanırım 5-10 adetten fazla pozisyona girmiyordur, alış satış farkı yüksek olduğundan ve fazla da işlem yapan olmadığı için günlük harçlığını çıkarıyordu muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
    vay canına Kurta bak sen

jackal Carlos gibi binbirsurat ..her taşın altında

kaç kişisin itiraf et de bilelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Grid trading robotu yazıyorum, para yönetimi ile özellikle bant içinde yatay piyasada iyi para bırakabilir.
    kolay gelsin başarılar. bol şanslar.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4. Bozkuşa bu nasıl bir koku akmak. Milletin poposunu mu kokluyorsun pozisyonu için hain.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    vay canına Kurta bak sen

jackal Carlos gibi binbirsurat ..her taşın altında

kaç kişisin itiraf et de bilelim
    Ciddi ciddi itiraf ediyorum.
    Ayasofya 2000 benim
    Keremalkm benim
    Bigshort benim
    Ariston benim

Bi ondan bi öbürsünden canım sıkıldıkça arada kendi kendime konuştuğumda oluyor
    Az önce keremalkm den cevap yazdım kendime sonra bozkurtan soru sordum arayada Ayasofyadan yazdım belli olmasın deye
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende ne gezer o kadar para, yımırtalı pide parası çıkartacam diye akşama kadar zopa yiyoruz burda
    Sen boşver şindi onu bunu da kulislerde konuşulan doğru mu, çok feci dayak yedi keremalkm diyorlar
    Fazla meraklısın Pozisyonum la ilgili..
    Kimse için şöyle dayak yedi, zarar etti gibi laflar kullanmam..
    515 long yazmıştım.
    Geldi ve o rakamda bıraktım.
    Uzlaşmaya..
    Bugün kar yok? Sevindin mi?

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ciddi ciddi itiraf ediyorum.
    Ayasofya 2000 benim
    Keremalkm benim
    Bigshort benim
    Ariston benim

Bi ondan bi öbürsünden canım sıkıldıkça arada kendi kendime konuştuğumda oluyor
    Az önce keremalkm den cevap yazdım kendime sonra bozkurtan soru sordum arayada Ayasofyadan yazdım belli olmasın deye
    Medwig bile olabilirsin ..usturuplu konuşmak lazım senle

8. Geçen bir video seyrediyorum Türkiye'de 10 kişinin olduğu bir yerde 1 kişi kamunun adamıdır diyordu.

Ben de dikkat ediyprum yazdıklarıma, secbul da ilave olarak yazılarımı kontrol ediyor, sakat bir şey olduğunda anında not ediyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 202/1005 İlkİlk ... 102152192200201202203204212252302702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •