Originally Posted by
heval
AKP sürekli seçilmenin verdiði aþýrý özgüvenle tüm satýlan mallarýn ve toplanan verileri yandaþa aktardý..Halk seçtikçe bu aktarým hýzý sürekli arttý öyle bir noktaya geldi ki MB kasasý eksiye bile geçti...Sahte tuik rakamlarý ile Devletten maaþ alan kesimin alým gücü de zamanla sýfýrlandý desrsek yalan olmaz...Sonra ilk ayaklanma çýkaran DR lara ( saðlýk sektöründe) bir düzenleme yapýlmak zorunda kaldý...
Benim beklentim hazinenin birazda Devletten maaþ alan kiþilere aktarým olacaðý yönünde...Genel olarak ta Libarel ekonomi politikalarýný takip edeceklerdir..Aksini söyleyeni sadece seçim propagandasý olarak görmek gerek...
Amerika da boyutlarý ne olursa olsun köprüden geçiþ ücreti bir kaç dolarý geçmez. Varsa da daha pahalýsýna ben denk gelmedim. Osman Gazi köprüsünden geçiþ ücreti 51 .65 amerikan dolarý ve hazine garantili (En son yetkililerin aðzýndan 61 dolar rakamýný duydum ancak internette henüz bulamadým).
Hikaye bu kadar.
Memur maaþýna zam yaparsan egonomi batar...
Son düzenleme : kafkaf; 28-04-2023 saat: 22:10.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri