Originally Posted by
heval
AKP sürekli seçilmenin verdiği aşırı özgüvenle tüm satılan malların ve toplanan verileri yandaşa aktardı..Halk seçtikçe bu aktarım hızı sürekli arttı öyle bir noktaya geldi ki MB kasası eksiye bile geçti...Sahte tuik rakamları ile Devletten maaş alan kesimin alım gücü de zamanla sıfırlandı desrsek yalan olmaz...Sonra ilk ayaklanma çıkaran DR lara ( sağlık sektöründe) bir düzenleme yapılmak zorunda kaldı...
Benim beklentim hazinenin birazda Devletten maaş alan kişilere aktarım olacağı yönünde...Genel olarak ta Libarel ekonomi politikalarını takip edeceklerdir..Aksini söyleyeni sadece seçim propagandası olarak görmek gerek...
Amerika da boyutları ne olursa olsun köprüden geçiş ücreti bir kaç doları geçmez. Varsa da daha pahalısına ben denk gelmedim. Osman Gazi köprüsünden geçiş ücreti 51 .65 amerikan doları ve hazine garantili (En son yetkililerin ağzından 61 dolar rakamını duydum ancak internette henüz bulamadım).
Hikaye bu kadar.
Memur maaşına zam yaparsan egonomi batar...
Son düzenleme : kafkaf; 28-04-2023 saat: 22:10.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri