Sayfa 203/1005 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Medwig bile olabilirsin ..usturuplu konuşmak lazım senle
    Hiç belli olmaz, kimin kim olduğu kaç nicki olduğu
    belkide forum resetlenince on onbeş tane nick kapmışızdır
    2017 de bişiiler olduydu burda
    Benim asıl nickim REİS ti, çok eskiler hatırlar sonra nickimi çalmış biri alamadım.
    O gün ne oldu hâlâ çözemedim ama piyasa yapıcı bu forumdan biri bence, sen bile olabilüsün
    İtiraf et hepimizi ıslatıp hortumla döven pala senmisin
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Vadelide short açıp, aynı tutarda hisse vadelide long açmak mantıklı mıdır? Örneğin 12. ay vadelide shor açıp yaklaşık 100 bin tl ile 10 kontrat yine hisse vadelide Akbnk, garan, sahol, kchol, sise, eregli, thyao gibi 8 10 kağıtta long olmak avantajlı olabilir.

Örneğin 12.ayda 5 short açarsak bu bahsettiğim kağıtlarda ne kadar tutarda long açmam gerekir. Riski nedir.
    Faizler yükselir ise batarsınız. Makas açılır da açılır. Para teminat lazım olur. Siz daha düşük faiz makası ile girmiş olursunuz. En sonunda düşük girdiğiniz makas kar kalır ama bayağı keşke lemis olursunuz.
    Olurda dolar artar ise daha bir keşke ler siniz.
    Zaten etliye sütlüye karışmayan dolarciya yüzde 9. TL riski alıyorum diyene yüzde 32 mevduat var.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,286
    Blog Entries
    1
    Longörler kendini kurtarmak için sahol alabilir endeks ı tutar dendi.

Noldu? Almadılar mı?

Baktım - 4.16 %. İnsan azıcık alır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4. Ben de mesaj filan yazana kadar SAHOL alsaydım en azından %0,5 cepte diye düşündüm. Herif 2 kademe daha alsa galiba oradan destekleyecek diye giriyordum ki baktım piyasa sakat vaz geçtim. Yoksa bugün iyi zarar edecektim.

SAHOL bugün geri alım yapmış ama ilginç şekilde 39 altında hatta 38,20 den bol bol alabilecek iken almamış.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuşa bu nasıl bir koku akmak. Milletin poposunu mu kokluyorsun pozisyonu için hain.
    Güniçi yazışmaları okurken iyi analiz etmek lazım Ayasofya abi
    Taa kaç yıl önce ariston abinin bi lafı vardı (çok hoşuma giden şeyleri not alırım) spekler birbirine ok atar sen arada gümbürtüye gidersin tarzında
    Sabah bende poz. yoktu, hiç bişii yazmadım bahriyeli abi bana ok attı avatarla ilgili bende aşağı xxx seviyesine gelirse 1 dene ceton atıcam diye yazısına cevap verdim sonra keremalkm abi foruma ortaya bi ok attı uzl. 517-515 arası olur deye ben keremalkm abinin yazısına hiç bişii yazmadım, daha sonra 515 seviyesi görülünce (onun yazdığı seviye) 520 altı tuzaktı umarım yakalanan olmamıştır ayucuklarım diye yazdım. Beni alıntılayıp daha altına sarkabilir yazdı.
    hani uzl 517-515 olucağıdı, niye kıvırdı! kendi yazdı kendi kaybetti.
    Ben sert düşüş öncesi o yüzden yarım saat kanlı olucak umarım keremalkm abi batmaz yazdım.

Akşam o yüzden bana ok attı sanal takılıyor ve Bigshort Bozkurt diye
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ciddi ciddi itiraf ediyorum.
    Ayasofya 2000 benim
    Keremalkm benim
    Bigshort benim
    Ariston benim

Bi ondan bi öbürsünden canım sıkıldıkça arada kendi kendime konuştuğumda oluyor
    Az önce keremalkm den cevap yazdım kendime sonra bozkurtan soru sordum arayada Ayasofyadan yazdım belli olmasın deye
    Hepsi olabilersin ama Ariston abi olamazsın. Oğlum Ariston abi ansiklopedi gibi kültür abidesi biri. Ariston abi bizim gibi cıvık kelimeleri bırak yanlışlıkla yazdığı sözcük yoktur.

7. Onu patronu aylardır alıyor yine insaflı. Dönüşte ilk adamakıllı tepki verenlerden oluyor. Diğer eşeklere selam bile vermiyor patronları cehenneme düşmesi için kendisi de satıyor .
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Longörler kendini kurtarmak için sahol alabilir endeks ı tutar dendi.

Noldu? Almadılar mı?

Baktım - 4.16 %. İnsan azıcık alır.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kerem Alkn abi büyük para riske edecek pozisyon almaz. Hisse trader eder ama öyle gumleyecek pozisyon almaz. Para böyük olunca belki zor kazandığı için öyle kolay kolay kaybedecek böyük pozisyon almaz.

Sayfa 203/1005 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •