Sayfa 211/1005 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop L

Deprem sonrası geldiğimiz son duruma baktığımızda alınan önlemler küçük yatırımcımın korunacağı düşüncesiyle alınmıştı.

O zaman da yazdıklarım, konuştuklarım çok tepki çekti.

Ama dünya da bu olayların benzerlerinde sadece açığa satışa dokunulur.

Ekstra emeklilik fonu ve devlet kaynakları ( varlık fonu ) borsa düşmesin diye alım yapmaz.

Alınan bu önlemler sonrası ben yukarı giden borsa da seçim sonrası satış için çok iyi bir fırsat yaratılmış oldu, bu çok değerlendirilmeli dedim ve kararların yanlış olduğunu serbest piyasaya dokunulmaması gerektiğini, borsanın böyle olaylarda düşmesinin engellemeye çalışılmasının anlamsız olduğunu ve eninde sonun seçim öncesi geciktirilen bu düşüşün yaşanacağını belirtmiştim. Yaşadık.

Küçük yatırımcı mal satmak yerine destek olduğunu düşündüğü alımlar sonrası mal satmak yerine tavanlardan mal aldı. Akıllı yatırımcılar fonlar, bes ve varlık fonuna mal sattı.

Sonuçta yaşanan son durum boşalan tahtalar ve panik satışlar…(aliacer)

Otomotiv sektöründe böylesine kaos hiç yaşanmadı[emoji845]

İlk 4 aydaki rekor tedarike (Yaklaşık 350 bin araç) rağmen hâlâ ortada araç yok, ilan siteleri ise dolu.

Satıcı da alıcı da yatırım amaçlı hareket edince, ihtiyacı olan liste fiyatına araç bulamıyor, bulma şansı da çok zor.(emreözp)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    31x24 kontrat stoplanmadıkça endeks yükselmez...
    Uzlaşmaya mı gitti?

Hep demek istediğim buydu...Paçal yaparsan bazen tutar ama bazen de tutmaz.Tecrübe der ki paçal yapılmaz.VİOBda olmaz..En fazla 2 kademe olmalı ve mutlaka stoploss olmalı...

Arkadaşın zarar etmesini asla istemem.Benim itirazım bu modeledir(paçal)...Geçmişte defalarca denedim..2 kere isabetli oldu ama 5 kere batırdı..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    En temel argumanım ABD piyasalarında kallavi ayı saldırısıdır.Bunu Aralıktan beri ifade ediyorum.sp500 de 3200 beklerim(zaten son 3 krizde min %33 düşmüş)..KANIMCA MAYIS ortası-sonunda bu iş başlar...

Daha önce BIST100 nispeten direnir sanıyordum...Ama görünen o ki global çöküşte biz de sert düşeriz.Hemen değil..Yazın ortasına kadar beklenen dipler olur gibi..

2008 de biz ekonomik olarak çok sağlam iken bile globale uyduk ve 57.000 den 21.000e indik...Tamam o kadar olmaz ama yine de zirveden %25-30 çakarlar.

O zaman EREĞLİYE 29 demekle iyimser olmuşum...hedef fiyatını 25 e çekiyorum...Temmuz-Agustosta...
    Arkadaşlar bilir..Ocaktan beri spde tepkiden sonra düşüş bekliyorum.Burada değişen hiçbir şey .SP500 de 3.200 e yakın yerleri beklerken HİSSE ALACAK halim yok.Elbette trade amaçlı alınır-satılır..ama 6-9 aylık alışlar için hala sıfır hisse bekliyorum..

Hep muhabbetini yapıyorum..10 hisse alıp beklemek...Sürekli burada aday hisseler için arkadaşlara bazı hisseleri soruyorum.

BIST100 de yakın vade tahmin çok zor.Yani 2-3 haftada ne olur kimse bilemez..Dediğim gibi sp dip yapıncaya kadar bıst100 de hisse almadan sadece viobda trade ederim..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5322 aynı altıns1 gibi yüksek makasla vadeye başladık.şu makasla
    Lönk cetonu atmak cesaret ister
    Ben sanal takıldığım için rahat rahat atıyorum cetonu alper
    Yuzde 5 ten fazla fark var. Hiç bu kadar olmusmuydu?

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort;6396613[B
    ]Adamın biri helal olsun yazmışşşş
    [/B]
    aslanlar gibi vuruştu yine sözünde durdu yazmış hahahah

şu hazzı hiç birşey vermiyor bana
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vuruşmada yanımda olanlar

maliyetimin üstüne yazmak isteyen yazabilir

takın kemerlerinizi

çaylak avında thebig abiniz
    =) hayır dualarını eksik etmeyin 5.318 aktif
    Kazandığım paradan 1 krş almayacağım

yaptıracağım okul finansmanına gidecek karlar ......

tek alacağım hazzz )))))
    çok kavga ettim bugün ceza verebilir medwig yok olursam merak etmeyin
    yazdıklarının bir kısmı burada bu arkadaşın her türlü algı mevcut.
    endeks yeşil olsaydı zaten kuzu moduna geçip goy goy yapacaktı.
    ne hikmetse birebir sert tartışması olmadan ceza muhabbeti volimi kısmış.
    cezalı değildir baktım gönderilerine öyle bir durum yok ,
    ha bu kadar net konuşmak yanlış bu forumlarda ve ortaya koyduğun ya rakamlar yalan yada sen big.
    çıkıcan koyacan o ekstraları bende helal olsun diyecem vuruşkan adam olarak 2023 listesine 1. sırada geçecen.
    Ama yapıştırmadığı gelip burada yaptığın her anormal yönlendirme yorumlarında aynı suçlamaları görürsün.
    sonsuz paranın ekstrasıda rahat olur kasma .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Big in beyanatına göre karakemal hesapladı burada 35 milyon son 2 gün hareketindeki hamlesi burada paylaştığı 10 hisse hariç.
    bir insan böyle sığ ve argoritmalarla yönetilen bir borsada nasıl elini bu kadar belli eder.
    ya şovmendir ya sonsuz parası vardır
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Big in beyanatına göre karakemal hesapladı burada 35 milyon son 2 gün hareketindeki hamlesi burada paylaştığı 10 hisse hariç.
    bir insan böyle sığ ve argoritmalarla yönetilen bir borsada nasıl elini bu kadar belli eder.
    ya şovmendir ya sonsuz parası vardır
    Vade sonu varlık yokluk savaşı oluyor, normalde o günlerde az oynamak veya kenarda durmak lazım, sıradan bir günde karşı taraf ne oluyoruz deyip geri çekilebilir ama vade sonu zaten kafasında bir şey olan büyük oyunculara karşı oynamak riskli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 211/1005 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •