Sayfa 27/64 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 508 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Zafer Partisi (ümit özdağ)

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Oğlu suriyelilere entegrasyon konferansları verdiğini söyleyen meral hanımın yaptığı algıya bakın hele

Partisinden gidecek oyları böyle önleyeceğini zannediyor herhal.
    DarkWeb Haber
    @Darkwebhaber
    Meral Akşener: Muharrem İnce konusunda beraber yürümeye dair bir adım atılsa ben 'memnuniyet duyarım' dedim.

Aynısı Sinan Bey için de geçerli ama Sinan Bey'in birinci hedefi MHP'nin başına geçmek.
    CB na aday birinin dönüpde fosil dolu miyadını doldurmuş bir partiye gnl başkn olur mu?
    He meral yedik bizde. Sen önce buğra kavuncunun ne olduğunu öğren.
    Another day in paradise

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Tümünü seyredersiniz .Umarım. Bakın ne anlatıyor.

3.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Tümünü seyredersiniz .Umarım. Bakın ne anlatıyor...
    Bu Memduh'un PKK/hdp'e oy verdim dediğini bilmiyormuydun ki buraya yapıştırdın?
    Bu adam 6 milyon oy aldı diye Kürdistan isteyen ve anayasanın ilk üç maddesini hiçe sayan bu partinin kapatılmamasını istiyor,sen de mi aynı düşünüyorsun?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Kk ile Sinan Oğan arasında kalan arkadaşlar, hiç öyle arada derede kslmayın, bakın herkes kk ilk turda çok rahat alacak diyor, bunu iyip l işside, chp l i side hepsi de söylüyor, o zmn siz arada fln kalmayın gidin bir oy Sinan Oğan a bir oy zafer partisine verin, verinki parlemento da anayasa değişikliğinde yerel yönetimler özerklik yasasına, ilk 4 maddenin değiştirilmesine engel olalım. Çünkü bu dediklerim ii. Hem chp hem akp hem iyip hem hüdapar hem hdpkk istiyor. Mhp yide es geçmeyelim.
    Zaferi partisini meclie sokalım.
    Another day in paradise

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bakın arkadaşlar her yazdığınızda ,düşüncenizde %100 haklı olabilirsiniz. Buna itirazımız ve lafımızda olmaz.Ama bu seçim o seçim değil. Bu seçim mevcuttan kurtulma seçimi.
    Bu durumu idrak edemiyorsanız,karşılıklı yazar durursunuz. Bak fetocu denilen adam neler anlatıyor. Ülkenin geldiği durum bu.
    Kangren olan kısmı kesip atmadan ,yazın durun.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    ilk turda herkes boyunu görecek. Oyları bölmeyin bu seçim o seçim değil(10 yıldır aynı şey söyleniyor) ve bizleri kandırdılar. Artık yeter o seçim bu seçim umurumda değil, bu seçim o seçim değilse kk çekilsin adaylıktan. Madem amaç ülkeyse. Bakın bakalım ilk turda kim kazanıyor. Şu an ketlerde rte %30-40 arası görünüyor, çekilsin kk(kimsenin adını teleffuz bile etmese) erdoğan seçimden alacağı oy %25 i geçmez.
    Eğer ülke ego tatmin yeri değilse herkes gereğini yapar.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Arkabahçeli akp ye nasıl kalben ve gönülden! Bağlıysa onun dinazor şakşakçılarıda ona öyle bağlılar. Bugünde merhum Sinan Ateş in çocuklarını tehdit etmişler. Ölemeyeceksiniz dinazorlar, yemin ediyorum ölemeyeceksiniz. Öldüğünüzde mezarlarınıza gitme şansım olursa o mezarlarınıza mıçamasam bile poşet ile götürmezsem namerdim.
    Another day in paradise

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Bakın arkadaşlar her yazdığınızda ,düşüncenizde %100 haklı olabilirsiniz. Buna itirazımız ve lafımızda olmaz.Ama bu seçim o seçim değil. Bu seçim mevcuttan kurtulma seçimi.
    Bu durumu idrak edemiyorsanız,karşılıklı yazar durursunuz. Bak fetocu denilen adam neler anlatıyor. Ülkenin geldiği durum bu.
    Kangren olan kısmı kesip atmadan ,yazın durun.
    ) bu biçin satır aralarını iyi okumak lazım. Bu akp ye ölülerden oy alırken biz akp nin nasıl bir şeytan olduğunu bil iyorduk. Şimdi bu bize akp fln kötülüyor, buna ancak sen donsuz gezerken biz diye bi söz var o söylenir.
    Fetönün köpekleri bunlar, bakın kk kazansın bu abd uşakları ülkenin başına ne işler açacaklar göreceksiniz,
    Devlet de merhamet olmaz olmamalı. Bugün siz bana bu seçim o seçim değil diyorsanız bunun baş sorumlusu bana attığınız videodaki tetikçi ve onların zihniyetidir. Geçmiş unutulmaz.
    Belki siz(chp)şu aşamayı geçelim fetönün işini hallederiz diye bakıyorsunuz, fetö yü küçümsüyorsunuz. Onlar beyindeki tümör kadar tehlikelidir.
    Bu adamı seyrederek zamanımı çalmasına izi veremem. Bu biç bunları biliyorsa devlette de kayıt altındadır zaten.
    Another day in paradise

Sayfa 27/64 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •