üst üste 7 gündür biste raðmen istikrarlý bir düþüþ asla masum deðil. Niyetlerini anlamak için beklemek gerekecek.
üst üste 7 gündür biste raðmen istikrarlý bir düþüþ asla masum deðil. Niyetlerini anlamak için beklemek gerekecek.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Bugün ilk kez 99.45 fiyattan uzun vadeli temettü portföyüme ekledim. Hoþgeldin Kimteks![]()
inþallah diyelim....unutuldu gitti...
Tokezlemeyen halim olmaz, tecrübe edinmeyen hakim olmaz. Hadis-i Þerif.
Sessizlik bitti bundan sonra iyi olur diye düþünüyorum
ohhh ne guzel zarar ediyorum, cok iyi oluyor , boyle devam et
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 02.05.2023 tarihli kararýnda;
- Þirketin mevcut durumda 121.550.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, hisse senedi ihraç primlerinden (emisyon primi) karþýlanmak suretiyle 550.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde kalacak þekilde, 121.550.000 TL artýrýlarak 243.100.000 TL'ye çýkarýlmasýna,
- Þirket sermayesinin %100 oranýnda bedelsiz olarak artýrýlmasý kapsamýnda ihraç edilecek, 121.550.000 TL'lik sermayeyi temsil edilen paylarýn; tüm pay sahiplerine paylarý oranýnda daðýtýlmasýna, sermaye artýrýmýnda 1,00 TL nominal deðeri haiz A Grubu imtiyazlý paylar karþýlýðýnda 1,00 TL nominal deðeri haiz 33.000.000 adet A Grubu, 1,00 TL nominal deðeri haiz B Grubu imtiyazsýz paylar karþýlýðýnda 1,00 TL nominal deðeri haiz 88.550.000 adet B Grubu pay çýkarýlarak pay sahiplerine verilmesine,
- Bu karar kapsamýnda baþta Sermaye Piyasasý Kurulu, Borsa Ýstanbul A.Þ., Merkezi Kayýt Kuruluþu A.Þ. olmak üzere, ilgili merciler nezdinde gerekli baþvurularýn yapýlmasýna ve bunun için gerekli tüm dokümanlarýn hazýrlanmasýna,
Katýlanlarýn oy birliðiyle karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri