Sayfa 863/1044 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Bu da FORMT için Toplam Takas Lot değişim grafiği...

Bayağı bir değişim olmuş...!!!

Birileri çaktırmadan lotları piyasadan çekiyor mu..?

Çekiyorsa bunu neden yapıyor acaba...?

Hep yeni sorular çıkıyor karşımıza. Selim inşaAllah bilgisiyle yardımcı olacaktır...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Bugünlük de bu kadar olsun...

Bugün bilgi ve donanım olarak kârlı bir gün oldu. Yazılımda bayağı ilerledim. Çok şey öğrendim...

2 günüm birbirine eşit olmadığı için huzur içerisinde uyuyabilirim inşaAllah...

emeği geçen herkese özellikle de Selim sana çok teşekkür ederim...

Hayırlı geceler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu da FORMT için Toplam Takas Lot değişim grafiği...

Bayağı bir değişim olmuş...!!!

Birileri çaktırmadan lotları piyasadan çekiyor mu..?

Çekiyorsa bunu neden yapıyor acaba...?

Hep yeni sorular çıkıyor karşımıza. Selim inşaAllah bilgisiyle yardımcı olacaktır...

Olay aynen şöyle oldu:

FORMET METAL VE CAM SANAYİ A.Ş.
    Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
    Gönderim Tarihi:01.12.2022 12:05:46
    Bildirim Tipi:ODA
    Yıl:
    Periyot:
    Özet Bilgi Tahsisli Sermaye Artrımının Tescil Edilmesi
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır

Yönetim Kurulu Karar Tarihi 01.07.2022
    Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 1.200.000.000
    Mevcut Sermaye (TL) 246.000.000
    Ulaşılacak Sermaye (TL) 269.065.476

Bedelli Sermaye Artırımı (Tahsisli)
    Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) Verilecek Menkul Kıymet Nevi İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    FORMT, TREFRMT00015 246.000.000 23.065.476 9,37620 FORMT, TREFRMT00015 Nâma

Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
    TOPLAM 246.000.000 23.065.476,000 9,37620

Artırılacak Sermayenin Tahsis Edildiği Kişi MUSTAFA SEZEN

Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
    Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No 6
    Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 01.11.2022
    Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
    Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi 15.11.2022
    SPK Başvuru Tarihi 29.07.2022
    SPK Başvuru Sonucu Onay
    SPK Onay Tarihi 06.10.2022
    Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
    Sermaye Tescil Tarihi 28.11.2022

Ek Açıklamalar
    Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Şirketimiz esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6. maddesinin tadil metni 28.11.2022 tarihinde Kayseri Ticaret Sicil Memurluğu'nca tescil edilmiştir.01.12.2022 tarihli ve 10716 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanmıştır.
    Saygılarımızla,
    Eklenen Dökümanlar
    EK: 1 Formet Metal ve Cam Sanayi A.Ş. Sermayeye İlişkin Madde.pdf
    EK: 2 01.12.2022 tahsisli sermaye artırım gazetesi.pdf

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

2022 yılı temmuz ayında şirket patronu tahsisli sermaye artırımı başvurusunda bulundu. Bu işlem 2022 yılı 10 ncu ayında SPK tarafından kabul edildi. Kasım ayında Ticaret sicil gazetesinde yayınlandı. Yani sizin grafiği başlangıç aldığınız dönem biraz geç. Daha geriye alırsanız aradaki konuyu daha rahat gözlemleyebiliriz. Sonra bilindik işlemler gerçekleşti. Ortalıkta olmayan tahsisli olarak tabir edilen yaklaşık olarak 23.065.476 adet lot bir süre kenarda bekledi. Bu arada fiyat 2,00 tl den 2,30 Tl ye biraz yükseltilip Şubat ayına kadar baskı altına alındı ve sonuç itibariyle orada 1,50 ile 1,70 bandında mevcut olan dağıtılan lotlar toplanmaya başlandı. Mart ayının başından itibarende toplanmış olan lotlarla yola çıkıldı. Mevcut durum ve gördüğü en yüksek fiyatın 2,83 olduğunu varsayarsak, yaklaşık en kötü ihtimalle 2,50-2,70 maliyetle bu lotlar yeni sahiplerine devir edildi. yine servis yapıldı. sizin aslında daha sonra kayıp lotlar diye tabir edeceğiniz lotların hikayesi burada gizli. Şimdi eldeki verileri KAP haberini gözönüne alırsak sizin başlangıç tarihini 01-07-2022 ye alırsak sorunumuz çözülmüş oluyor. O zaman operasyon net olarak görünüyor.
    Son düzenleme : selimtogrul; 01-05-2023 saat: 16:50.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Ardından yeni soru gelecek tabi ki;
    Di mi sevgili Dream28, bundan sonra ne olacak ?

Hep beraber dua edeceğiz adam sabah evden çıkarken karısıyla kavga etmesin. Gözümüz açık olacak, maliyetimiz falan düşünülmeden stop olunması gerekiyorsa eğer stop olunacak. Yok eğer gidiyorsa yukarı doğru, abimizin önüne mal yazılmayacak. Adam kızdırılmayacak. Tıpkı bir timsah gibi suyun altında beklenecek.Sessiz ve sakin hareketler yapılacak. Yeni ceylanlar suya inerse ham yapılacak.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ardından yeni soru gelecek tabi ki;
    Di mi sevgili Dream28, bundan sonra ne olacak ?

Hep beraber dua edeceğiz adam sabah evden çıkarken karısıyla kavga etmesin. Gözümüz açık olacak, maliyetimiz falan düşünülmeden stop olunması gerekiyorsa eğer stop olunacak. Yok eğer gidiyorsa yukarı doğru, abimizin önüne mal yazılmayacak. Adam kızdırılmayacak. Tıpkı bir timsah gibi suyun altında beklenecek.Sessiz ve sakin hareketler yapılacak. Yeni ceylanlar suya inerse ham yapılacak.
    Sevgili selimtogrul sağolun sormadan cevap verdiniz bir çok soruya.Nasihatlerinizi aldım kismette varsa formtden umutluyum pusudayiz efendim .Saygilar...

Bugün bir gelişme olmadı...

Seans yokken kodlarda güncelleme ve iyileştirme yaptım. Biraz da görselliği güzelleştirmeye çalıştım...

Bugün sanırım ileriye daha fazla gidemeyeceğim. Kodları güncellemek sıfırdan yazmaktan çok daha zor oluyor...

Bir düzeltmeye başlayınca zaten standart olsun diye tüm hepsine el atınca yer yer altından kalkamaz hâle geldiğimde oluyor...

Neyse ki şimdilik hâlâ çalışıyorlar...

Mayıs ayı 'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum...

Dün yine ABD 'de bir banka iflas etmiş. Planlı bir batış senaryosu izliyoruz. Söylentilere göre sırada daha 190 banka varmış...

Bu demek oluyor ki, bizleri zor günler bekliyor...

Batış sebebi ise: ABD 'nin faizleri onlara göre korkunç olan, bizler için sıradanlaşan seviyelere çıkartmalarıymış...!!!

Bu durumda bizim faiz indirme politikamız doğru mu, yanlış mı..? Nasıl neticelenecek..?

Cidden merak ediyorum ve izliyorum...

Hafta sonu grafikleri biraz görsel olarak düzenledim. Umarım daha iyi olmuştur. Hepsini bir standarta bindirmeye çalışıyorum. Çok fazla grafik türü oldu. Bir çok da bunları sağlayan uygulama oldu...

Düşüncelerinizi duymaktan mutluluk duyarım...?

Sayfa 863/1044 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •