Sayfa 693/892 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Alım veriyor euro w. Artık burdan kacanlarda vardır muhakkak oraya...
    vardır illaki astor 5x yaptı neredeyse zirveye.. ama ciro anlamında gesan daha güçlü..

eskiden euro mu gesan mı alırım diye konusurken euro diyordum ama şu son zamanlar daki işlerden ötürü ciro ve kar anlamında bence gesan..

ama euro da alınır piyasa bu gazla gidiyor..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Yükselen desteğine geldik gibi. Yatay destek 62 civarı. Bıçak sırtındayız. Zurnanın son deliği. Bakalım tepki verebilecek mi buralardan

Allahını seven defansa gelsin yeter yav illa 62 lerimi göstereceksiniz durun artık şu bilançoları erken gönderseler bari

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Yükselen desteğine geldik gibi. Yatay destek 62 civarı. Bıçak sırtındayız. Zurnanın son deliği. Bakalım tepki verebilecek mi buralardan
    yazını görmeden 62 mi diyoruzda orayı da test etmesin yeter yav

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    vardır illaki astor 5x yaptı neredeyse zirveye.. ama ciro anlamında gesan daha güçlü..

eskiden euro mu gesan mı alırım diye konusurken euro diyordum ama şu son zamanlar daki işlerden ötürü ciro ve kar anlamında bence gesan..

ama euro da alınır piyasa bu gazla gidiyor..
    İkiside güzel kardeş moral bozmaya gerek yok şirket aldıgı işler ve vizyonu belli sadece sabır ve şu seçimi hayurlısıyla atlarsak... İsterse 2 tavana kapatır ileride kayıpları yeterki ülke karışmasın...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Sabırla ve sükunetle bu ekmeğimize kan dogruyan çakalların oyununa gelmemeye çalışacağız.

Psikolojimizle oynamalarına müsaade etmemeliyiz. Benim tamamen şahsi fikrim bu şirketin piyasa değeri minimum 30 milyar TL'dir burası diptir.

Bu sebeple buralarda ki hareketleri umursamıyorum. Gerekirse 6 ay 1 yıl beklerim. Elbet gideceği noktaya gidecektir ve diğer bütün kağıtlardan daha hızlı gidecektir.

Tamamen kendi fikrimdir daha önce defalarca söylediğim gibi acemi ve cahil bir yatırımcıyım.

Bol kazançlar bol sabırlar.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yazını görmeden 62 mi diyoruzda orayı da test etmesin yeter yav
    Seçime kadar en iyi alım yerleri 50 ler gibi geliyor bana..

8. Kuşlu sitede bi grup borsa seçim ikinci turu fiyatlıyor diyor bakalım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 693/892 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •